Poate un avocat din Timisoara sa iti anuleze amenzile luate in trafic?

Poate un avocat din Timisoara sa iti anuleze amenzile luate in trafic?

Traficul a devenit o reala problema, un stres si o doza imensa de nervi, atunci cand trebuie sa conducem in jungla urbana numita Romania, alaturi de soselele acesteia, unde se mai adauga si faptul ca soselele, alaturi de locurile de parcare sunt prost gandite sau au ramas in urma. Iar, tocmai de aceea, in traficul de zi de zi te poti izbi cu fel si fel de probleme ce pot sa duca chiar la amenzi. Insa, va reusi un avocat din Timisoara sa iti anuleze amenzile de circulatie? Ramai aproape, deoarece despre asta urmeaza sa vorbim pe parcursul acestui articol.

Cum poate un avocat din Timisoara sa conteste o amenda?

In primul rand, atunci cand vorbim de amenzile de circulatie, principala cauza a acestora este reprezentata de viteza. Mare majoritate a conducatorilor auto, odata iesiti din aglomeratie si prinzand o portiune de carosabil libera, accelereaza ceva mai tare, depasind limitele impuse de lege, astfel ajungandu-se la incasarea amenzilor de circulatie, iar in cazul in care viteza depaseste cu peste 50 de kilometri limita impusa de lege, se poate ajunge chiar la suspendarea carnetului de conducere.

Daca si tu te numeri printre cei amendati si esti de parere ca masura este una abuziva, trebuie sa alegi un avocat in Timisoara, un avocat care te va ajuta sa faci o plangere, plangere ce va avea drept efect imediat incetarea suspendarii amenzii si a altei eventuale sanctiuni.

Conform articolului 118 din OUG 195/2002, procesul verbal se suspenda odata ce plangerea a fost depusa, iar in primele alineate din lege vei invata si cum poti depune o astfel de plangere. Totodata, pe parcursul urmatoarelor alineate va vor fi prezentate posibilitatile de a preda carnetul de conducere.

Prevederile Ordonantei trebuie sa fie folosite doar in scopuri benefice tie, astfel ca un avocat din Timisoara va trebui sa se ocupe de acest lucru, explicandu-ti pas cu pas ce trebuie sa faci pentru a reusi sa iti maresti sansele de castig.

Odata inaintata plangerea la judecatorie, trebuie sa mergi la sectia de Politie alaturi de dovada din care reiese ca ai formulat si inaintat plangerea. Pe baza acestei hartii iti vei primi carnetul inapoi si vei putea circula din nou.

In cazul in care judecatoria nu va anula procesul-verbal al politistului, fapt ce duce la pierderea procesului, tu vei mai avea 30 de zile la dispozitie ca sa predai permisul la sectia de Politie, reusind astfel sa mai conduci inca o luna daca acest lucru este necesar cu adevarat.

Putem spune ca te bucuri de unele avantaje si in cazul in care vei pierde procesul, insa un avocat din Timisoara bun va stii cum sa se prezinte si sa pledeze pe parcursul procesului, astfel incat sa ai castig de cauza.

Actual