Planuiesti sa te promovezi cu un pop-up spider de la mareleprint.ro?

Planuiesti sa te promovezi cu un pop-up spider de la mareleprint.ro?

Ce trebuie sa cunosti despre acest pop-up spider

Pop-up Spider este un sistem de prezentare mobil, versatil si portabil, care poate fi transportat usor si ofera o suprafata de afisare impresionanta de peste 3 metri latime si 2 metri inaltime. Este un sistem extensibil si poate fi refolosit cu acelasi set sau alte seturi de panouri grafice, recomandandu-se pentru numeroase aplicatii.

Care sunt avantajele acestui sistem de promovare?

pop-up spider

Avantajele acestui sistem de promovare sunt mari, cum ar fi zona expozitionala mare de pana la 8 metri patrati, o varietate de dimensiuni de imprimare si posibilitatea de a mari suprafetele pentru a crea vizibilitatea dorita. Acest tip de sistem ofera afisaje portabile „atragatoare” la un pret accesibil, in culori vibrante si in format mare.

Pop-up Spider ofera o vizibilitate mai mare pentru mesajul tau in comparatie cu alte sisteme de expozitie, fiind usor de transportat, asamblat si amplasat. Expozantii care il aleg pentru decorarea standului nu vor regreta, deoarece garanteaza o eficienta transmiterii mesajului dorit, necesitand si putin timp si resurse pentru a fi instalat. Poate fi folosit cu succes in multe tipuri de spatii si medii, cum ar fi sali de conferinte, centre comerciale, conferinte, expozitii si intalniri de afaceri. Apelati la serviciile MARELE PRINT pentru a beneficia de acest sistem de promovare eficient si profesional.

Pasi pentru a monta un astfel de sistem

Pentru a monta sistemul de pop-up spider, urmati urmatorii pasi:

  • Scoateti toate componentele din cutia de transport: structura extensibila si tijele metalice. Pana cand structura este asamblata, puteti lasa panourile imprimate in punga.
  • Intindeti structura extinsa, asigurandu-va ca piulita de plastic cu cuier este situata deasupra.
  • Instalati tijele metalice, incepand cu varful si introducandu-l in partea superioara a piulitei, apoi fixand baza de plastic pe piulita din partea inferioara. Repetati aceasta procedura pentru fiecare bagheta, montandu-le pe stalpii din fata si pe primul si ultimul stalp din spatele structurii.
  • Instalati panourile grafice, incepand din centru si mergand spre lateral. Agatati panourile de carligele piulitei superioare si utilizati banda de pe spatele lor pentru a le fixa de stalpii formati de tijele metalice.
Comunicate de presa