Inscrie-te la o scoala pentru permisul de barca si fa valuri in cercul tau de prieteni!

Inscrie-te la o scoala pentru permisul de barca si fa valuri in cercul tau de prieteni!

Sa inveti ceva nou este extrem de benefic pentru creierul tau din multe puncte de vedere. De exemplu, persoanele care dobandesc un nou skill la varsta maturitatii (si chiar mai tarziu) isi imbunatatesc semnificativ capacitatile cognitive, aspect care incetineste procesul de imbatranire.

Din fericire, exista nenumarate lucruri noi pe care le poti invata. Daca stii deja sa conduci o masina, sa mergi cu motocicleta sau bicicleta, a venit momentul sa afli cum poti naviga pe ape.

Poate ca ai visat la acest moment inca din copilarie, cand citeai romanele de aventura care incepeau cu o calatorie pe mare, ori poate ca o astfel de idee ti se pare neobisnuita. Indiferent de situatia in care te afli, nu iti poti imagina cat de usoara poate fi realizarea acestui obiectiv, daca te inscrii la o scoala permis barca.

Unde gasesti cursuri de navigatie?

Exista mai multe scoli care pun la dispozitie cursuri de navigatie, insa este important sa apelezi la cele cu rezultate excelente, care sunt recomandate de fostii studenti. O astfel de scoala pentru permisul de barca este SetSail.ro, care detine cei mai competenti instructori de teorie si practica, precum si cea mai dinamica flota de ambarcatiuni de la Marea Neagra.

Fiind o scoala de yachting de top, aceasta ofera cursuri pentru skipperi si capitani de ambarcatiuni de agrement, atat cu motor cât si cu vele, predate de instructori cu experienta in domeniu. Dincolo de talentul didactic al acestora, trainerii sunt specialisti in navigarea pe ambarcatiuni cu vele si motor de agrement, dar si pe nave comerciale de dimensiuni mari.

Astfel, daca te inscrii la aceasta scoala pentru permisul pentru barca, nu vei obtine doar atestatul de conducere al unei ambarcatiuni navale. Vei cunoaste in detaliu toate aspectele legate de o astfel de experienta si vei fi intotdeauna pregatit pentru situatiile care se vor ivi cat esti pe mare, lac sau pe orice alt corp de apa.

De asemenea, ai posibilitatea de a participa la diferite expeditii, unele dintre acestea fiind organizate in Grecia, cum este cea din aceasta toamna, din Insulele Ionice (Lefkada, Kefalonia, Zakynthos, Ithaka).

Imbina utilul cu placutul cu un charter la Marea Neagra!

Daca ti se pare ca Grecia este prea indepartata momentan, nu este nevoie sa parasesti teritoriul Romaniei pentru a avea parte de cele mai bune cursuri de navigatie. Din fericire, o astfel de scoala pentru permisul de barca are numeroase programe de sailing pe apele Marii Negre.

O astfel de calatorie poate avea multiple scopuri. Pe de o parte, poti invata sa navighezi ori sa participi la cursuri A sau B. Totodata, poti folosi un charter pentru a organiza un teambuilding, o escapada romantica, pentru a sarbatori cununia civila sau o aniversare.

In ceea ce priveste organizarea propusa de aceasta scoala permis barca, trebuie sa stii ca, in general, cursurile se desfasoara pe o perioada de 3 saptamani. Pentru a participa la acestea, trebuie sa ai varsta minima de 18 ani. In cadrul programului, sunt incluse atat traininguri practice, cat si cele teoretice, care se pot desfasura pe ZOOM.

Asadar, daca esti pregatit sa inveti ceva nou si sa faci valuri printre prietenii tai (la propriu si la figurat), nu ezita sa accesezi platforma online a scolii de navigatie SetSail.ro. Doar astfel, vei deprinde un skill cu totul special, care iti va antrena simtul aventurii!

Comunicate de presa