Gomag MeetUp Iași 2023: Descoperă Viitorul eCommerce-ului!

Se anunță un eveniment de neratat pentru toți profesioniștii și pasionații de eCommerce din Iași și împrejurimi. Pe data de 20 iunie 2023, la Hotelul Internațional Iași, sala Colocvium, va avea loc Gomag MeetUp Iași, un eveniment dedicat în întregime lumii fascinante a comerțului online.

Echipa Gomag, care contribuie zi de zi la succesul celei mai iubite platforme de Ecommerce din România, aduce pe scena MeetUp Iași un program captivant și o abundență de invitați experți în domeniile lor. Evenimentul oferă oportunitatea unică de a explora tendințele actuale și viitoare ale eCommerce-ului, de a înțelege strategiile de succes din online și de a descoperi tehnologii inovatoare care să te ajute să vinzi.

Participanții la MeetUp vor avea ocazia de a cunoaște și de a se conecta cu alți profesioniști din domeniu, precum și de a interacționa cu speakeri de renume din lumea eCommerce. Aceasta este o oportunitate excelentă de a intra în dialog cu specialiști și de a afla noi strategii de vânzări online din experiența lor. În plus, fiecare participant primește bonusuri constând în cursuri digitale de eCommerce și vânzări online. 

Fie că ești antreprenor, manager de magazin online sau pur și simplu pasionat de eCommerce, acest eveniment promite a fi o resursă de neegalat pentru informații relevante și networking eficient.

Locurile la Gomag MeetUp Iași sunt limitate la 100 de participanți. Istoricul evenimentelor similare sugerează că biletele se vor epuiza rapid, așa că vă recomandăm să vă rezervați locul cât mai curând posibil.

Înscrierile se fac aici. Această oportunitate de a vă alătura unei comunități vibrante și de a învăța despre inovațiile și oportunitățile viitoare în eCommerce la Gomag MeetUp Iași este de neratat. Pentru cei care caută o nouă idee de business în online, acest eveniment poate fi exact resursa de informații și specialiști pe care o așteptați. 

Un articol marca SEO Words – Elena Andronic

Lasă un comentariu