Este important sa faci un consult la o clinica de oftalmologie Bucuresti – RomGerMed

Este important sa faci un consult la o clinica de oftalmologie Bucuresti – RomGerMed

La clinica de oftalmologie Bucuresti veti gasi o sectie formata dintr-o echipa de medici profesionisti cu experienta foarte vasta in domeniu. Cabinetul diagnosticheaza si trateaza pacientii cu boli oculare precum cataracta, glaucom, strabism, erori de refractie (hipermetropie, miopie, astigmatism), precum si complicatii oculare ale bolilor sistemice (diabet, hipertensiune arteriala, tulburari endocrine), reumatism etc.).

Ce se intampla in timpul unui examen oftalmologic?

In cadrul consultatiei din clinica de oftalmologie Bucuresti, specialistul va discuta cu pacientul pentru a intelege problemele cu care se confrunta. Dar cu asta vine si o inspectie mai detaliata. De asemenea, este important ca medicii sa stie daca exista antecedente medicale in familie.

Ce probleme pot fi gasite intr-o clinica oftalmologica?

clinica oftalmologie bucuresti

Un consult oftalmologic la o clinica de oftalmologie Bucuresti poate dezvalui multe probleme de vedere, dar, in general, diagnosticul precoce poate fi tratat cu tratament. Aceste conditii includ:

Presbiopie – In aceasta stare, cristalinul incepe sa-si piarda elasticitatea. Unul dintre cele mai frecvente simptome este ca pacientul nu se mai poate concentra cu usurinta asupra obiectelor din apropierea lui. Majoritatea pacientilor se plang ca afectiunea apare brusc. Acest lucru este departe de adevar, deoarece flexibilitatea s-a pierdut de-a lungul anilor. Partea cea mai grava este ca nu poate fi prevenita si face parte din procesul de imbatranire.

Cataracta – In urma unui consult oftalmologic la o clinica oftalmologica, poate fi descoperita o afectiune numita cataracta. Ulterior, o zona tulbure sau opaca apare in cristalinul ochiului. Acest lucru va poate afecta vederea. Aceasta afectiune apare de obicei la persoanele cu varsta peste 55 de ani.

Glaucom – Un consult oftalmic poate duce, de asemenea, la descoperirea glaucomului. Aceasta este o afectiune grava, deoarece nervul optic este deteriorat in timp. si a avut loc pierderea completa a vederii. Aceasta afectiune este cel mai frecventa atunci cand presiunea intraoculara este prea mare.

Hai la RomGerMed la un consult!

Comunicate de presa