Cum te ajuta oxidul nitric?

Oxidul nitric este alegerea cea mai buna pentru o persoana care doreste sa se bucure de o stare de sanatate cat mai buna. Este important sa ai in vedere toate beneficiile pe care ti le ofera acest oxid nitric. Desi oxidul nitric este un gaz care exista doar pentru cateva secunde, acesta are un impact foarte mare asupra fiintelor organice. El este asemenea unei adieri de vant, rolul sau fiind de a inlatura poluarea.

Cu ce te ajuta acest oxid nitric?

Nefiind asemenea protoxidului de azot, acest oxid nitric este un gaz ilariant folosit ca anestezic. El este un neurotransmitator din celulele nervoase, controland erectia, dar si alte probleme legate de imbatranire. Acesta mentine sanatoase arterele, avand un rol deciziv asupra organismului. El reuseste sa mentina sanatatea corporala. El este asadar ceva de care orice organism are nevoie. Daca apare o scadere a productiei de oxid nitric, apar si unele probleme care pot duce chiar si la degenerarea celulelor, precum si la aparitia disfunctiilor organice.

Oxidul nitric este apreciat pentru ca reuseste sa functioneze ca un neurotransmitator. Acesta faciliteaza o transmitere rapida a informatiilor. El determina o serie de reactii in lant la nivel celular. Organismul persoanelor care sufera de ateroscleroza nu produce suficient oxid nitric. Acesta reprezinta un marker de diagnosticare, dar si un tratament foarte bun al afectiunilor.

Daca te confrunti cu o deficienta de oxid nitric, atunci te vei simti obosit. Tratamentul cu nitroglicerina este benefic organismului pentru ca acesta reuseste sa te ajute sa treci peste o perioada stresanta. Apneea este cea responsabila pentru impedicarea absorbtiei oxidului nitric. Trebuie sa tii cont asadar de acest lucru si sa fii sigur ca nu te confrunti cu o deficienta de oxid nitric.

Aflandu-se in nas, valva oxidului nitric asigura intrarea in organism a oxidului nitric. Meditatia si respiratia nazala sunt doua cai importante prin care oxidul nitric este introdus in organism. Fluxul de aer care trece prin nas faciliteaza alimentarea foarte bogata a surselor de oxid nitric. Oxidul nitric ajunge asadar in sistem, acesta fiind folosit de catre organism. Spre deosebire de respiratia nazala, respiratia pe gura nu reusete sa asigure o cantitate suficienta de oxid nitric in plamani.

Trebuie sa te asiguri asadar ca iei suficient oxid nitric atunci cand inspiri, de aceea exercitiile de respiratie sunt foarte importante si trebuie sa le ai in vedere. Oxidul nitric asimilar organic este important pentru ca ajuta la dilatarea cailor respiratorii. Se faciliteaza in acest fel circulatia nestingherita a sangelui. Maratonistii stiu toate aceste lucruri, ei respirand pe nas pentru a face sangele sa circule mult mai bine.

Pe de alta parte, sprinterii prefera respiratia pe gura, ei avand nevoie de un acces rapid la oxigen. Acest lucru se realizeaza prin intermediul rasuflarilor intretaiate. Este important asadar sa-i oferi organismului cantitatea de oxid nitric de care acesta arte nevoie. In acest fel, te vei bucura de un plus de energie si vei vedea ca iti va fi mai usor sa duci la capat toate activitatile pe care le faci.

Comunicate de presa