De ce sa nu iti faci griji legate de costurile unor implanturi dentare?

De ce sa nu iti faci griji legate de costurile unor implanturi dentare?

Cea mai buna tehnica pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa este reprezentata, fara nici cea mai mica indoiala, de implanturi dentare. Disponibila si in clinica stomatologica dentalpremier.ro, tehnologia presupune introducerea in osul maxilar sau mandibular a unui surub din titan sau din alt material biocompatibil. Perfect integrat in os, acesta devine o radacina artificiala care va sustine bontul si coroana dentara.


Fiind vorba despre cel mai avansat tip de tratament pe care il pune la dispozitie stomatologia, costurile sunt mari, insa se justifica in totalitate. Spre deosebire de orice alte solutii, ele pot sa reziste o viata, daca sunt respectate indicatiile medicului specialist si daca se efectueaza vizite regulate la stomatolog.


Stabile si puternice in acelasi timp, restaureaza perfect dantura. Se simt si se comporta exact ca dintii naturali, astfel ca nu interfereaza in niciun fel cu zambetul, vorbirea, mancatul sau orice alta activitate de zi cu zi. Au inclusiv meritul de a pastra forma naturala a fetei si a zambetului, precum si de a proteja osul maxilar.

Ce elemente determina costurile?
Costurile pentru implanturi dentare se evalueaza in functie de mai multi factori, dintre care cei mai importanti sunt, pe de o parte, pretul bontului protetic, iar pe de alta parte pretul coroanei dentare ce se fixeaza pe implant prin bontul protetic, fie prin cimentare, fie prin insurubare.


In functie de starea de sanatate a pacientului, pot sa apara unele costuri suplimentare, care depind de coeficientul de densitate osoasa, de investigatii radiologice, de analize sau de eventuale interventii chirurgicale necesare inainte de a incepe tratamentul propriu-zis.

Cei mai buni tehnicieni dentari folosesc doar echipamente si materiale de calitate, de exemplu cu bonturi speciale din titan sau din zirconiu, cele din urma fiind cele mai scumpe, dar si cele mai bune.


Mai trebuie cunoscut faptul ca, de regula, preturile sunt mai mari pentru implanturi dentare din zona dintilor din fata, unde sunt folosite elemente personalizate fiecarui caz. In schimb, un implant si o coroana pentru dintii din spate costa de regula mai putin, deoarece pot fi folosite materiale mai accesibile si elemente standardizate, mai putin costisitoare.

implanturi dentare


Ai inclusiv varianta platii in rate!
Este normal ca, atunci cand vine vorba de dantura ta, sa iti doresti cea mai buna calitate. Daca vrei sa optezi pentru implanturi dentare de ultima generatie, dar nu ti le permiti in acest moment, atunci Dental Premier din Bucuresti iti pune la dispozitie inclusiv varianta de plata in rate.


Modalitatea de achitare in rate fixe este mai usor de suportat decat plata integrala, intr-o singura sansa. Iar astfel nu mai trebuie sa astepti pana cand situatia se inrautateste. Daca amani intruna vizita la medic, afectiunile se pot agrava, ceea ce ar duce, automat, la cresterea costului tratamentului.

Procedura este simpla: vizitezi clinica Dental Premier, decizi ce servicii dentare doresti, iar specialistii evalueaza costurile. Apoi, vei discuta direct cu o persoana dedicata din cadrul bancii, pentru a afla care sunt conditiile si pasii necesari. Ratele pentru tratamentele stomatologice sunt fixe, fara dobanda.


Pe langa implanturi dentare, poti beneficia de acest sistem si pentru alte tipuri de servicii, cum sunt aparatele, coroanele si fatetele dentare, tratamentele de canal sub microscop sau tratarea cu laser a parodontozei.

Actual Uncategorized