Clinica de ginecologie din cadrul RomGerMed va ofera servicii medicale performante si complete

Clinica de ginecologie din cadrul RomGerMed va ofera servicii medicale performante si complete

De ce este atat de important sa mergem la o clinica de ginecologie?

In viata oricarei femei, vizitele regulate la o clinica de ginecologie pentru realizarea analizelor de rutina au o importanta deosebita. Cu toate acestea, multe femei nu acorda aceeasi importanta si de mult ori amana aceasta vizita. Acest lucru se intampla din motive variate: unele femei o considera stanjenitoare, altele subestimeaza importanta analizelor regulate, iar altor le este teama de depistarea unor probleme de sanatate severe. Adevarul este, insa, ca depistarea timpurie a unei afectiuni le-ar putea salva viata.

clinica de ginecologie

Medicul specialist dintr-o clinica de ginecologie poate descoperi precoce anumite afectiuni precum cancerul de san sau de col uterin, poate depista bolile cu transmitere sexuala, poate contribui la prevenirea sterilitatii si, de asemenea, va poate ajuta sa aveti o sarcina sanatoasa si o nastere cat mai usoara.

Medicul va poate oferi toate informatiile necesare astfel incat starea dvs. de sanatate sa fie excelenta, clarificandu-va si orice nelamuriri ati avea in ceea ce priveste pubertatea, menstruatia, sistemul reproducator sau viata sexuala. Principalul obiectiv al acestuia este sa va ajute in tratarea si prevenirea oricarei probleme ce v-ar putea afecta sistemul reproducator.

Cand ar trebui sa ne prezentam la o clinica de ginecologie?

O prima vizita la o clinica de ginecologie se recomanda a fi facut dupa prima menstruatie, dar aceasta nu este obligatorie. In general, vizitele la medic ar trebui sa aiba loc in mod regulat, in fiecare an, cu scop de preventie.

Odata ajunse la control, medicul va va adresa o serie de intrebari referitoare la stilul dvs. de viata si despre istoricul medical. Acesta ar putea sa va intrebe despre bolile de care suferiti sau de bolile de care ati suferit in trecut, daca prezentati simptomatologie specifica sau daca ati trecut prin anumite operatii, sarcini, avorturi, nasteri, aceste informatii avand o importanta deosebita. In urma acestei discutii, medicul va recomanda anumite teste si va incepe examinarea propriu-zisa.

Clinica RomGerMed va asteapta!

La clinica de ginecologie din cadrul RomGerMed din Bucuresti veti beneficia de servicii medicale calitative, prestate de medici bine pregatiti si cu o experienta vasta in domeniu, care va vor pune sanatatea pe primul plan.

Comunicate de presa