Cele mai bune materiale pentru husele de telefon

Cele mai bune materiale pentru husele de telefon

Este important să aveți o husă pentru telefon care să vă protejeze dispozitivul de intemperii, dar este important și ca husa să fie confortabilă și ușor de utilizat.

Veți dori să căutați o husă care să folosească unul dintre aceste trei materiale:

Silicon

Siliconul este moale, flexibil și ușor. Este ușor de curățat și nu se lipește la căldură sau la frig. De asemenea, poate suporta unele abuzuri, deși se va crăpa dacă scăpați telefonul pe beton sau pe metal.

Piele

Pielea este moale și flexibilă, cu o elasticitate suficientă pentru a nu simți că ții o cărămidă în mână atunci când folosești telefonul cu o husă din piele. De asemenea, se potrivește de minune cu majoritatea telefoanelor, deoarece vine în multe culori și texturi diferite.

Plastic cauciucat

Acest material nu este la fel de durabil ca siliconul sau pielea, dar rezistă mai bine decât plasticul obișnuit în timp (mai ales atunci când folosiți telefonul în aer liber). De asemenea, este mai ușor de prins decât siliconul sau pielea, deoarece textura sa face ca degetele să se prindă mai ușor pe suprafața sa fără să alunece ușor.

Fibra de carbon este, de asemenea, extrem de rezistentă, ceea ce înseamnă că poate proteja telefonul de căderi și alte impacturi. Totuși, nu doar carcasa în sine are nevoie de protecție – este important să luați în considerare și protecția pentru ecran pe care o folosiți. Unele protectoare de ecran se pot zgâria ușor sau s-ar putea să nu reziste la căzături, dacă telefonul dvs. vă cade din mână.

Carcasele de telefon din silicon – beneficii

Siliconul este foarte ușor și flexibil, astfel încât nu va adăuga prea mult volum sau greutate telefonului dvs. Flexibilitatea face, de asemenea, ca aceasta să fie ușor de instalat pe dispozitivul dvs. fără a avea bule de aer prinse dedesubt, ceea ce ar face ca husa să fie mai puțin eficientă în protejarea dispozitivului dvs. împotriva deteriorării cauzate de impact sau de presiunea exercitată asupra unui alt obiect, cum ar fi atunci când plasați ceva greu deasupra acestuia la un unghi (cum ar fi atunci când stați jos).

De asemenea, siliconul are o aderență care face mai ușor de ținut telefonul, astfel încât este mai puțin probabil să vă alunece din mână! De asemenea, veți avea mai puține șanse să scăpați telefonul atunci când folosiți o husa oppo reno 7 5G, de exemplu, deoarece este aderentă și moale, în comparație cu husele din plastic cu margini și colțuri ascuțite care vă pot săpa în palmă în timp ce țineți dispozitivul. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a crește durabilitatea telefonului dumneavoastră, păstrând în același timp designul și aspectul elegant al acestuia, carcasele de telefon din silicon sunt o alegere excelentă.

Sursa imaginii: husa Oppo Reno 7 5G Etuo

Husele din piele pentru telefon sunt o alegere populară și practică pentru protejarea telefonului

Acestea oferă o protecție elegantă și durabilă pentru dispozitivul dvs., cu avantajul suplimentar de a fi ecologice.

Pielea a fost folosită ca material de mulți ani, deoarece este atât durabilă, cât și atractivă. Ea poate fi transformată în multe tipuri diferite de accesorii, inclusiv portofele, genți, jachete, pantofi și multe altele.

Nu este o surpriză faptul că pielea a devenit populară și în lumea smartphone-urilor – este un material durabil care arată foarte bine pe telefonul dumneavoastră! Carcasele de telefon din piele sunt realizate din piele naturală, astfel încât vor dura mai mult decât alte opțiuni disponibile pe piață în prezent. Pe lângă faptul că este de lungă durată, pielea este, de asemenea, flexibilă atunci când vine vorba de adaptarea la diferite forme și dimensiuni de telefoane – ceea ce înseamnă că veți putea găsi una care să se potrivească perfect în mână sau în buzunar.

Actual