Campionatul Național de Padbol de la Iași: spectacol și pasiune în inima Moldovei

Weekendul acesta, Iașiul a devenit centrul atenției pentru iubitorii de padbol din întreaga țară, găzduind Campionatul Național de Padbol 2024. Competiția a reunit cele mai bune echipe din România, care s-au întrecut într-o atmosferă vibrantă și plină de adrenalină.

Turneul a fost structurat într-un sistem de grupe, urmat de sferturi de finală, semifinale și finale. În total, s-au disputat nu mai puțin de 34 de meciuri, demonstrând nivelul ridicat de competitivitate și pasiunea pentru padbol. Jucătorii au dat totul pe teren, iar publicul a fost martor la confruntări intense și spectaculoase. 

Câștigătorii competiției

La finalul unui weekend plin de adrenalină, Campionatul Național de Padbol – Moldova, Iași, și-a desemnat câștigătorii la ambele ligi.

În Liga 1, lupta pentru titlu a fost acerbă, dar în final, trei echipe au reușit să se impună prin tehnică și strategie desăvârșită. 

Primul loc a fost ocupat de CS Padbol Giurgiu (Turnea Gabriel și Vrabie Mugurel) care  a ieșit învingătoare, demonstrând o coordonare impecabilă și o viziune de joc remarcabilă. Pe locul doi s-a clasat echipa ACS Sportul Pentru Viitor – PadbolArena, (Deaconescu Gabriel și Păciucă Andrei) care a impresionat printr-o apărare solidă și atacuri surprinzătoare. Podiumul a fost completat de ACS Singidava Arena Cugir, reprezentă de Surd Aurelian și Ovidiu Văsian, cunoscuți pentru stilul lor de joc rapid și creativ, și care au reușit să devanseze echipa clubului ACS Pro Win Târgoviște (Țiplic Mihai și Voicu Aurel)

Liga 2: Noi Talente în Ascensiune

Liga 2 a fost scena unor meciuri spectaculoase, unde echipele începătoare au avut ocazia să-și arate abilitățile și să lupte pentru a urca în clasament. Echipa clubului ACS Padbol Vitan formată din Serbănescu Iulian și Voicu Constantin s-a clasat pe primul loc, urmată de ACP Greenfield Bârlad (Oanea Dragoș și Ivan Ștefan), iar locul trei a fost ocupat de ACS Campo di Medici Rădăuți (Ciotău Silviu și Mironescu Petruț), care au promis să revină și mai puternici în următoarea etapă.

Padbol,  sport modern și de mare viitor 

Campionatul Național de Padbol 2024 de la Iași a fost un succes, punând în lumină atât echipe consacrate, cât și noi talente în ascensiune. Acest eveniment a demonstrat încă o dată că padbolul este un sport în plină dezvoltare în România, cu un viitor promițător. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele competiții și evoluția acestui sport captivant!

Campionatul Național de Padbol este un eveniment care promovează spiritul sportiv și fair-play-ul, oferind o platformă competițională unde jucătorii pot străluci și pot împărtăși bucuria acestui sport fascinant. Este organizat cu sprijinul Agentiei Nationale pentru Sport – partener esențial în dezvoltarea și promovarea sportului în România, dar și a altor parteneri ai Federației Române de Padbol, precum MaxBet, Joma, Picola Italia, Magnius, Royal Mastery.

Printre partenerii media care au susținul evenimentul menționăm Sport Total FM, Agerpres, Presadeazi.ro , Revista Club Antreprenor, Iași TV Life, TVR, Radio HIT.

Federația Română de Padbol vă dă întâlnire din nou pe 14-16 iunie la cea de-a treia etapă a Campionatul Național de Padbol 2024, organizat în Complexul Sportiv Național Lia Manoliu din București. 

Știri Iași