Beneficiaza de cele mai calitative servicii de intabulare de la Eurosurvey

Ca ramura adiacenta cadastrului, serviciile de intabulare pentru apartamente joaca un rol primordial in ceea ce inseamna asumarea si demonstrarea din punct de vedere legal ca proprietatea in cauza va apartine. Fara a demara acest proces, pe viitor nu veti putea desfasura nicio procedura de instrainare: vanzare, inchiriere, etc. Eurosurvey va va veni in ajutor cu toate etapele c trebuie parcurse pentru a putea inscrie apartamentul in Cartea Funciara si astfel sa intrati in posesia actului de proprietate care sa va deblocheze toate drepturile aferente.

Ce reprezinta serviciile de intabulare?

In principiu, intabularea reprezinta inglobarea tuturor informatiilor tehnice, economice si juridice  despre proprietate in cadrul unui singur document. Acesta trebuie reactualizat de fiecare data cand apare o modificare la nivelului uneia sau mai multora din datele inregistrate. Daca acest lucru nu este indeplinit, actul isi pierde valabilitatea.

Efectuarea acestui proces este o actiune obligatorie fara de care proprietarul nu isi poate exercita pe deplin dreptul asupra apartamentului pe care il detine. Pe scurt, nu in va putea tranzactiona sub nicio forma, in termeni legali.

Care este importanta lor?

In primul rand, un astfel de document este necesar pentru ca te ajuta sa ai o documentara clara cu privire la toate informatiile, de orice natura, despre imobilul in cauza. De asemenea, prin inscrierea in cartea funciara va asigurati toate drepturile reale imobiliare.

Un alt punct de interes il constituie relatia in conformitate cu normele in vigoare, cu statul. Mai exact, prin aceasta metoda va asigurati ca furnizati toate informatiile necesare sistemului de impozitare si pietei imobiliare. In plus, in acest mod va asigurati libertate deplina de tranzactionare a tuturor bunurilor avute in posesie, cat si facilitatea accesarii unui credit ipotecar.

Care sunt documentele necesare aplicarii?

Pentru a putea aplica pentru obtinerea acestui document sunt necesare cateva documente de baza pentru a va contura dosarul. Dupa caz vi se vor solicita copii sau varianta originala a actului de proprietate, a cartii de identitate, documentatia cadastrala; un certificat fiscal valabil; o declaratie notariala, precum si dovada achitarii integrale a taxei de intabulare si o cerere tipizata completata si semnat.

Descopera avantajele Eurosurvey

Suntem o firma ce ofera servicii cadastrale si de intabulare de peste 14 ani. Apeland la noi aveti garantia succesului si rapiditatii procesului, intrand in posesia documentelor solicitate in cel mai scurt timp. Pana in prezent, avem la activ peste 3000 de proprietati inscrise in Cartea funciara si numarul este in continua crestere. Astfel ca, urmatorul apartament poate fi chiar al tau daca te gasesti in situatia in care ai nevoie de o astfel de procedura.

Uncategorized