Vata minerala pentru izolatii de calitate

Vata minerala pentru izolatii de calitate

Afla informatii de baza despre vata minerala

Vata minerala sau vata de sticla este in prezent cel mai utilizat produs in izolatii si este apreciata in intreaga lume pentru calitatea sa extraordinara. Este un material care realizeaza dubla izolare: acustica si termica, si permite economii semnificative in timpul utilizarii. Vata minerala este un material poros care contine substante care ajuta la inhibarea transferului de caldura. Acest lucru are ca rezultat o calitate mai ridicata a vietii pentru utilizatori si mai multa protectie pentru cladirile rezidentiale.

Rezistenta si durabilitate. Iata de ce sa cumperi

vata minerala

Potrivit expertilor in constructii si producatorilor, materialul nu isi pierde proprietatile in timp, deoarece este un material natural. In plus, acest material este foarte rezistent la descompunere si este complet daunator pentru aparitia parazitilor, ciupercilor, mucegaiurilor si bacteriilor.

De asemenea, este neutru din punct de vedere chimic si nu contine impuritati. Prin urmare, putem spune ca durata de viata a acestui material este foarte lunga. Dupa cum am mentionat mai sus exista doua variante de vata minerala, bazalt si sticla, asa ca ambalarea se face in doua moduri, sub forma de farfurii sau rulouri, fiecare potrivite pentru diverse scopuri.

De obicei, placile sunt folosite pentru a izola peretii exteriori ai cladirii, in timp ce rolele sunt folosite pentru a izola peretii despartitori. Desigur, exista o diferenta de pret intre aceste doua optiuni.

Care sunt beneficiile folosirii acestui material?

Vata minerala este o alegere excelenta datorita calitatii sale. Este usor de instalat, absoarbe cu succes zgomotul, nu este rezistent la foc, are o stabilitate dimensionala foarte buna, nu reactioneaza cu metalul sau alte substante cu care intra in contact, nu permite cresterea cuiburilor de insecte sau rozatoare si nu putrezeste.

In plus, este un produs cu un nivel ridicat de siguranta, non-toxic, cu durata lunga de viata si perioada de garantie nelimitata.

Intra acum pe magazinul online marola.ro si cumpara cele mai calitative materiale!

Comunicate de presa