Un eveniment monden, organizat cu stil

Organizarea unui eveniment monden, indiferent  de scopul acestuia, o lansare de brand, strângere de fonduri, acte caritabile, o linie nouă în modă sau scoaterea la rampă a unei reviste, presupune o organizare minuţioasă, care să asigure un cadru original, stilat şi special. Locaţia, mobilierul, accesoriile, etapele desfăşurării, meniul, băuturile, servirea, personalul care supraveghează, toate aceste aspecte vor fi luate în calcul, analizate şi bifate, astfel încât evenimentul să se bucure de succes.

Strălucire şi culoare

Un astfel de eveniment înseamnă culoare şi strălucire, împletite într-un  mod original şi  chiar personalizat, printre băuturi fine, gustări speciale, ţinute şi bliţuri ale aparatelor de  fotografiat. Capitolul mobilier horeca vine în întâmpinarea unui astfel de eveniment cu diverse tipuri de amenajări, toate având caracteristica principală, funcţionalitatea. În principiu, un astfel de tipar conţine o serie de schelete solide pe care se vor ataşa placaje peronalizate din diferite materiale, cărora li se vor  adăuga lumini, finisaje speciale şi panouri tapiţate. În acest cadru plin de strălucire mobila lemn masiv îşi va găsi locul, vizându-se confortul participanţilor şi succesul evenimentului. Mese înalte pentru gustări şi băuturi, scaune de bar, mici măsuţe de cafea, alături de accesorii luminoase, ghivece cu flori şi alte tipuri de elemente potrivite evenimentului, vor forma o atmosferă specială şi plăcută.

Gustări şi băuturi fine

Acest tip de eveniment, nu impune o amenajare a mobilierului  exactă, aşa cum nu impune nici o ţinută foarte formală,  permiţând participanţilor să îşi servească gustările şi băuturile într-o atmosferă degajată şi relaxată, alegând un fotoliu comod sau o banchetă cu un design original, însă, la fel de bine putând să opteze pentru a-şi servi gustările aşezaţi la o masă tipică cu dimensiuni normale şi amenajată cu scaune restaurant. Mobilierul poate fi ales în ton cu întregul amplasament, adăugându-i-se accesoriile necesare astfel încât să cadreze evenimentului. Scaunele şi mesele pot fi alese în forme speciale şi personalizate după cum doreşte clientul. Organizatorul poate folosi pentru a personaliza întregul eveniment, accesorii care au drept tematică obiectul sau evenimentul care stă la baza respectivei întâlniri. De asemenea, se poate  alege o anumită cromatică, regăsită atât în jocurile de lumini, cât şi în finisaje, panouri, feţe de masă, huse de fotolii şi scaune, perne decorative, baloane, lampadare sau fântâni arteziene luminoase. Culoarea aleasă poate fi emblematică pentru evenimentul serbat, astfel că va fi foarte uşor de ales, fără a pune în dificultate clientul şi organizatorii.

Lasă un comentariu