Un cadou pentru iubit la un mini-pret pentru un maxi-efect

Un cadou pentru iubit la un mini-pret pentru un maxi-efect

Un cadou pentru iubit original și cu buget redus este departe de a fi imposibil de găsit. Pentru o zi de naștere sau pentru orice altă sărbătoare, unele idei de cadouri atrag atât o femeie, cât și un bărbat. A face cadou în limita bugetului tău nu trebuie să însemne să te limitezi la un cadou pentru iubit tradițional, cum ar fi o carte sau o sticlă de vin.

Un cadou pentru iubit care iubește senzațiile tari

Pentru un bărbat care iubește senzațiile tari, un bestseller sau o cană personalizată nu este neapărat cadoul care îl va face cu adevărat fericit. Un bărbat căruia îi plac aventurile și senzațiile tari va fi mai înclinat să se bucure de o activitate sportivă decât de un ceai lângă șemineu.

Dacă vrei să oferi o activitate palpitantă unuia dintre cei dragi, un voucher pentru o anumită activitate va fi cel mai practic. Avantajul unei activități surpriză este că poate oferi mai multe posibilități palpitante oriunde în țară.

Printre activitățile sportive cele mai apreciate de bărbații în căutare de senzații tari, este disponibilă o listă lungă:

l  săritura cu parașuta;

l  săritura bungee;

l  zbor cu parapanta;

l  flyboard-ul;

l  jet-ski-ul;

l  drumeții cu quadbike;

l  o cursă de mașini.

La prețul unui pulover sau al unui rucsac, poți oferi, de exemplu, un curs de conducere pe o pistă. Dacă este pasionat de mașini, atunci dă-i drumul și achiziționează un card cadou pentru dragul tău iubit pentru activități palpitante!

Idei de cadouri la prețuri mici pentru un bărbat care iubește aventură

Să mergi într-o aventură și să descoperi noi peisaje este una dintre pasiunile omului căruia vrei să-i faci un cadou? Alegerea de a oferi o excursie sau un sejur cu o anumită destinație poate fi riscantă dacă nu cunoști încă foarte bine stilul de viață și dorințele de călătorie ale persoanei dragi.

Pentru a-l lăsa pe cel dragi să aleagă destinația precum și datele excursiei, un voucher cadou pentru iubit este din nou soluția ideală. Nu va trebui să-ți faci griji pentru planificarea până la ultimul detaliu a șederii. Pentru a se bucura de un sejur grozav în orice parte a lumii, persoana care va primi un astfel de voucher va putea alege liber o destinație disponibilă din lista oferită de o agenție turistică.

o ședere în Europa;

un zbor dus-întors în Europa sau în restul lumii.

Selecție de cadouri originale la un preț „inteligent”

Pentru a ieși în evidență, este întotdeauna o idee bună un cadou original care să țină cont de personalitatea bărbatului căruia i se oferă. Dacă nu cunoști pasiunile și dorințele lui atât de bine încât să îi oferiți un cadou pentru iubit foarte inspirat, nu ezitați să aflați ce îl motivează cu adevărat.

Pentru bărbații cărora le place să descopere noi arome și să viziteze cele mai bune restaurante, optează pentru una dintre numeroasele variante:

o cină într-un restaurant unde se gătesc specialități locale;

o masă cu rețete exotice;

o degustare de preparate neobișnuite care amestecă arome și atmosfere;

un aperitiv pentru a savura toate subtilitățile vinului sau berii.

Nu trebuie însă să te stresezi exagerat de mult! În cele din urmă, nu se rezumă totul la a oferi un cadou pentru iubit sofisticat, ci a-i transmite anumite sentimente!

Comunicate de presa