Umami este acum pe Glovo, cu livrare rapidă în Iași

Umami este acum pe Glovo, cu livrare rapidă în Iași

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, dezvoltă parteneriatul cu restaurantul ieșean Umami.

Astfel, din secțiunea “Food/Mâncare” a aplicației Glovo, utilizatorii din Iași pot comanda preparatele lor preferate de la Umami, precum pizza, salate, paste, deserturi sau băuturi cu livrare rapidă.

Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la ceea ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Tocmai de aceea, parteneriatul cu Umami a venit foarte natural și reprezintă o modalitate foarte simplă de a veni în întâmpinarea utilizatorilor din Iași cu acces ușor la preparatele pe care le îndrăgesc.

Gusturile Umami se discută. Şi suntem convinşi că vom invita gurmanzii de pe Glovo la dezbateri intense şi savuroase. Oare o să vă placă Alice, cea cu sos pesto, ricotta şi gorgonzola sau o să vă dați pe spate după Fantasiosa, cea cu pastramă de curcan, avocado şi ciuperci Chiodini? Pizza noastră este un adevărat deliciu, este ceea ce auzim de peste 11 ani, de la clienții noștri fideli. Iar noi îi onorăm folosind exact aceleaşi rețete napoletane, aceleaşi ingrediente premium italiene, dospind aluatul 24 ore şi folosind cuptorul nostru minune exclusiv pe lemne, declară reprezentanții Umami.

Ne dorim să fim cât mai aproape de dorințele și obiceiurile de consum ale utilizatorilor platformei Glovo, iar prin parteneriatul cu Umami reușim să oferim rapid ieșenilor acces la produsele lor preferate. De acum înainte Glovo va livra pe toată raza orașului Iași peste 30 de produse din oferta Umami, adaugă Dan Sima, Sales Team Lead Glovo.


Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii  care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Pentru mai multe informații despre Glovo: https://about.glovoapp.com/en

Publicitate