Top 5 evenimente de la care nu trebuie să lipsească cabina video 360

Top 5 evenimente de la care nu trebuie să lipsească cabina video 360

In ultimii ani, selfie-urile au prins tot mai multă amploare, iar împărtășirea lor pe rețelele de socializare a devenit un must la orice eveniment. Indiferent de eveniment, oamenii vor dori să îți fac poze sau video-uri și ulterior să le împărtășească cu prietenii lor. Au devenit o formă de divertisment, de socializare cu ceilalți si de a întâni noi oameni.

De aceea, cabinele foto au ajuns nelipsite de la evenimentele importante din viața noastră sau de la cele corporate. Iar in ultimul an, am văzut peste tot cabina video 360, o tehnologie nouă care în doar câteva secunde înregistrează un video cool 360 cu tine și prietenii tăi.

Care sunt cele mai bune evenimente pentru un cabina video?

Îți oferim câteva idei dintre cele mai populare evenimente în care se merită să apelezi la o cabina video 360 și unde știm sigur că nu vei da greș, iar colegii sau invitații tăi vor fi extrem de încântați.

Nunți

Este greu să ne imaginăm o nuntă fără amintiri de neuitat cu invitații care vor rămâne pe veșnicie. Cum ar fi o nuntă fără video-uri share-uite pe social media? Orice cuplu dorește ca invitații lor să se simtă cât mai bine, iar acest lucru este direct proporțional cu serviciile de divertisement.

Petrecerile de companie

Fie că este vorba de petrecerea de Crăciun, întâlniri anuale, 360 photo booth este alegerea ideală, astfel încât angajații tăi să se distreze și să se simtă foarte bine atunci când share-uiesc imagini pe social media.

Târguri tematice

Ești organizator de evenimente și îți dorești ca târgul tău să fie unul cât mai apreciat? Invitații îți pot promova gratuit mesajul / evenimentul dacă le oferi cadrul necesar. Cabina video 360 este cel mai în vogă produs, așa ca apelează cu încredere la un astfel de produs și te asiguri că mesajul tău este share-uit pe social media.

Lansări de produs sau deschideri de magazine

Dacă lucrezi într-o agenție de PR sau pentru un brand și cauți idei cool de divertisment pentru invitații la petrecerea de lansarea, îți recomandăm un videobooth 360 care va aduce zâmbetul pe buzele invitaților tăi. Fii curajos și testează lucruri noi. Cu siguranță vei fi apreciat.

Festivaluri

Cu toții le iubim și le așteptăm în fiecare vară. Și abia așteptăm să ne facem un video booth 360 la standul brandurilor. Nu uita, cei care vin pe la standul tău, pot deveni ușor mesagerii brandului, dacă le oferi resursele necesare și o activare cât mai cool. Așa ca îndrăznește să fii cât mai creativ.

Comunicate de presa