Teava patrata | Detalii si specificatii de la specialisti

Teava patrata | Detalii si specificatii de la specialisti

Afla mai multe despre teava patrata

Teava patrata sau profilul patrat, asa cum este numit in subcultura profesionistilor in constructii, este un material folosit in constructii, realizat din metal, de obicei otel. Produsul a reusit sa capteze atentia consumatorilor prin numeroasele calitati pe care le prezinta.

teava patrata

Tuburile patrate fac parte dintr-o categorie de materiale deconstruite care isi pot gasi utilizare in orice domeniu, fie el industrial, civil sau casnic.

Cel mai adesea, profesionistii realizeaza produse din acest produs pentru diverse schelete metalice (hale, schele sau structuri de rezistenta) datorita factorilor de rezistenta si stabilitate dovediti ai acestui produs. Exista si proiecte conexe care il folosesc, dar mai ales pentru a raspunde nevoii de a folosi materiale eficiente si durabile.

Caracteristici avantajoase

Aceasta teava patrata permite sudarea si taierea – in cazul in care proiectul clientului necesita o anumita dimensiune precisa, tubul patrat poate fi taiat si sudat conform dorintelor si nevoilor acestuia;

Durata de viata crescuta – Daca se utilizeaza factorul de coroziune, tubul patrat poate fi utilizat cu usurinta mai mult de 20 de ani. De asemenea, trebuie mentionat ca la aceasta contribuie si materiile prime din care este realizat. Cu o durata de viata atat de lunga, aceste tuburi patrate sunt o investitie pentru clienti;

Rezistenta ridicata – Fabricat din otel, lungime completa. Se poate spune ca este rezistent la torsiune;

Este reutilizabil – uneori nevoile proiectului se schimba. In acest caz, acest tip de teava patrata poate fi folosit in continuare fara probleme. Acest lucru poate reduce costurile prin faptul ca nu trebuie sa cumpere din nou;

Tubul patrat are o durata de viata de pana la 25 de ani

La calitatea materiilor prime din care este realizat, adaugam ca acest material poate rezista pana la 25 de ani cu ajutorul protectiei anticorozive formate de stratul protector de zinc, pastrand in acelasi timp aceeasi calitate. Masurile anticorozive protejeaza aceste tuburi patrate de agentii corozivi care pot provoca rugina.

Aceasta durata lunga de viata inseamna ca materialul poate fi reutilizat intr-o varietate de proiecte fara probleme. Prin urmare, daca datele pentru un proiect se modifica, acest material poate fi reutilizat fara a fi nevoie sa achizitionati materiale suplimentare.

Comunicate de presa