Tarotul iti poate schimba viata

Tarotul iti poate schimba viata

Cu tot ce se întâmplă – haosul și confuzia lumii – cu totii avem nevoie de indrumare spirituala. Este important sa ne concentram asupra sanatatii noastre mentale pentru a începe procesul de vindecare. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu știu cum faca acest lucru. În astfel de cazuri, lecturile de tarot sunt un instrument puternic pentru a evalua situația noastră actuală, precum și a obține orientările necesare pentru a merge inainte pe drumul corect.

De unde este Tarotul originar?

Pentru a afla mai multe despre tarot, iti recomandam sa accesezi https://tarot.ro/. Informatii de baza vei afla si din acest articol. Atunci când cei mai mulți oameni aud cuvântul „tarot“, de obicei, vad imaginea unei femei rome stând cu o minge de cristal care vede în viitor. Unii oameni chiar se uita la Tarot cu energie negativa. Cu toate acestea, acestea nu sunt decât mituri și concepții greșite.

Cărțile de Tarot au fost introduse pentru prima dată în Europa, în secolul al 14-lea de către soldați sclavi egipteni. Acestea au fost inițial introduse ca si cărți de joc și, treptat, au devenit mai populare. În secolul al 18-lea, au fost treptat acceptate universal ca instrumente de divinație.

Cum functioneazã?

Cărțile de tarot sunt adesea considerate oglinzi ale sufletului. Mintea ta subconștientă și frecvența curentă a energiei tale te va face sa alegi anumite cărți cu simboluri și caractere specifice, care vă oferă o înțelegere mai profundă a trecutului, prezentului și viitorului, dezvăluind mesaje ascunse și vă prezintă cu noi perspective și posibilități.

O lectură tarot este ca o imagine a ceea cum arata viata ta la momentul lecturii. Este un limbaj universal, care vorbește printr-o varietate de simboluri arhetipale. O lectură bună de tarot vă oferă o idee despre situația actuală si ghidare despre cum sa ajungeti acolo unde va doriti. Afla mai multe de pe etarot.xyz.

Citirea prezinta, de asemenea dorințe ascunse, acțiuni și obiective, astfel încât să puteți face alegeri conștiente, să înțeleti motivul din spatele unei situații, și pentru a obține îndrumări pentru următoarea etapă a vieții tale. O lectură bună arată, de asemenea, măsurile necesare pe care le poti lua și posibilele rezultate.

Rolul liberului arbitru

Este vital să înțelegem că viitorul nu este un lucru static sau de neschimbat. Darul „liber arbitru“ permite fiecaruia dintre noi sa isi creeze viitorul dorit. Facem alegeri și decizii în fiecare moment al vieții noastre, fie că suntem conștienți de ele sau nu. Tarots vă ajuta să atingeți rezultatul dorit mai simplu si mai rapid din poziția curentă în viață.

Este voința ta liberă de a alege ca alternativă posibilă sau nu. Dacă doriți să nu luați ca alternativă posibilă, viitorul va arăta o posibilitate diferită, iar Tarotul va evidenția un rezultat diferit data viitoare când obțineti o lectură. În acest fel, tarots vă poate ajuta să preluați controlul asupra vieții dvs.

Știința din spatele cartilor de tarot

Înțelegerea cărților și citirea lor este o știință in sine. Întreaga punte cuprinde un total de 78 de cărți. Acestea sunt împărțite în două părți majore, de asemenea, cunoscute sub numele de Arcana. Major Arcana cuprinde 22 de cărți și Minor Arcana cuprinde 56. Major Arcana  evidențiază schimbări masive și schimbările care au loc in viata. Minor Arcana este despre intamplarile de zi cu zi si incercarile cu care ne confruntăm în viață.

Publicitate