Tabla magnetica, solutia pentru sedinte eficiente! Iata de ce este apreciata de profesionistii de top!

Cercetari efectuate de-a lungul timpului in mediul academic au ajuns la concluzia ca o tabla magnetica incurajeaza implicarea unui numar superior de participanti, comparativ cu orice alt dispozitiv.

Aceste observatii se verifica si in ceea ce priveste sedintele de lucru desfasurate in mediul de afaceri. Profesionistii de la companii de top apeleaza la aceasta solutie, deoarece au devenit constienti de numeroasele avantaje pe care le ofera.

De ce este recomandata o tabla magnetica la sedintele de lucru?

Utilizarea acestui echipament sporeste eficienta comunicarii datorita multiplelor beneficii de care se bucura fiecare participant in parte. Iata care sunt cele mai importante dintre ele:

• vizualizarea informatiilor in conditii optime. Toate datele necesare sunt afisate in timp real, intr-o maniera interactiva care faciliteaza prezentarea informatiilor in orice forma dorita, de exemplu – folosind grafice sau diagrame complexe. Forma permite o mai buna intelegere a continutului si o retinere a subiectelor discutate;

• interactiune imbunatatita. Participantii pot sa scrie si sa stearga informatii de pe tabla, fiind astfel incurajati sa se implice activ in sesiunea de lucru. Datorita acestui fapt, fiecare membru al echipei vine cu propriile idei si sugestii;

• flexibilitate si adaptabilitate. Exista posibilitatea de a modifica si a rearanja cu rapiditate informatiile, fara a fi nevoie ca totul sa fie refacut de la zero. Prin urmare, ideile sunt ordonate sau ajustate in felul dorit pe masura ce apar, de exemplu – in cadrul unei sesiuni de brainstorming;

• salvarea usoara a informatiilor. Atunci cand se doreste salvarea unor concluzii preliminare sau finale ori inregistrarea progresului inregistrat pe parcursul sedintei, totul poate fi fotografiat sau salvat cu cea mai mare usurinta si in conditii excelente de vizibilitate. Astfel, exista garantia faptului ca nu se vor pierde date importante sau idei valoroase.

In concluzie, o tabla magnetica asigura un mediu interactiv si captivant, sporeste creativitatea, imbunatateste comunicarea, organizarea si intelegerea informatiilor de catre toti participantii la o sedinta.

Tipuri de tabla magnetica recomandate pentru sedinte – www.viamond.ro

Unul dintre dispozitivele apreciate in special de companiile care organizeaza sedinte cu un numar mare de participanti se remarca prin suprafata generoasa, oferita de latimea de 4 metri. Suprafata de lucru metalo-ceramica magnetica este tratata astfel incat sa reziste cu succes la zgarieturi si la alti factori externi. Realizata din tabla de otel emailata cu glazura ceramica, este incasabila, rezistand cu succes unor socuri punctuale. Produsul se livreaza cu toate accesoriile necesare montarii pe perete si cu o tavita pentru markere. Scrierea se realizeaza cu markere lavabile, iar stergerea – cu un burete uscat. Pot fi folositi, de asemenea, magneti divers colorati. Producatorul ofera o garantie generoasa, de 5 ani, iar durata medie de exploatare ajunge, in realitate, la 25 de ani.

O alta varianta recomandata este unul dintre dispozitivele dotate cu mai multe suprafete de scriere. O tabla triptica are suprafata principala de 90 pe 120 de centimetri, dar si doua usi cu suprafata de 90 pe 60 de centimetri fiecare, pe care de asemenea se poate scrie. Este prevazuta cu o rama din aluminiu si se livreaza cu accesoriile necesare fixarii pe perete.

Alege o tabla magnetica performanta, pentru sedinte in care fiecare membru al echipei sa se implice total si sa dea masura propriei valori!

Comunicate de presa