Serviciul de audit Legea 362 cuprinde aceste aspecte

Serviciul de audit Legea 362 cuprinde aceste aspecte

Afla mai multe despre serviciul de audit legea 362

Directiva NIS este un set de principii care afirma ca organizatiile care ofera servicii esentiale populatiei sau furnizorilor de servicii digitale trebuie sa dezvolte si sa implementeze solutii avansate pentru a-si asigura securitatea cibernetica si sa colaboreze cu statul pentru a coordona un raspuns la atacurile cibernetice.

audit legea 362

Daca nu respectati directivele NIS, puteti avea probleme cu autoritatile sau puteti pierde bani daca are loc un atac. Reputatia ta ar putea fi, de asemenea, afectata.

Opteaza pentru audit legea 362!

Care este diferenta dintre GDPR si NIS

Directiva NIS se concentreaza pe asigurarea securitatii serviciilor esentiale si a furnizorilor de servicii digitale. Aceasta include asigurarea ca aceste servicii nu sunt perturbate de atacuri cibernetice si ca datele clientilor sunt protejate corespunzator. Certinspect este una dintre primele companii care a fost certificata pentru a efectua audituri de securitate cibernetica in conformitate cu Legea NIS.

Aceasta inseamna ca sunt experti in pastrarea informatiilor in siguranta impotriva amenintarilor online. Auditurile verifica lucruri precum cat de bine este gestionata securitatea cibernetica, cat de bine sunt protejate retelele si sistemele IT si cat de rezistente sunt serviciile esentiale.

Un audit de securitate cibernetica / audit legea 362 este o modalitate de a afla cat de puternica este securitatea computerului dvs. si ce imbunatatiri pot fi aduse. Este important sa faceti acest lucru pentru ca sunt din ce in ce mai multi oameni care incearca sa patrunda in computere si sa fure informatii.

Specialistii Certinspect pot ajuta companiile verificand daca infrastructura lor IT este securizata si daca urmeaza procedurile de securitate corecte. Auditul este realizat de experti care stiu multe despre diferite tipuri de sisteme si industrii. Auditul este efectuat pentru a se asigura ca totul este in siguranta si functioneaza corect. Testele nu sunt perturbatoare, ceea ce inseamna ca nu vor cauza probleme si sunt foarte amanuntite pentru a va asigura ca toate aspectele sistemului functioneaza corect.

Apeleaza la Certinspect pentru serviciul de audit!

Comunicate de presa