Servicii curatenie si curatare covoare si tapiterie

Servicii curatenie si curatare covoare si tapiterie

Covoarele si mobilierul tapitat sunt piese de mobilier importante, care creeaza un aspect armonios al casei. Ele adauga un anumit sentiment de confort unei camere si te fac sa te simti confortabil. In special la companii, unde sunt prezenti multi clienti si angajati, poluarea apare mai frecvent. 

Aspirarea sau curatarea cu apa curata nu este suficienta in acest caz, deoarece petele patrund rapid in fibrele adanci ale covorului si se depun acolo. Un aspirator conventional nu poate ajunge in aceste zone, asa ca este necesara o curatare profesionala a covoarelor. Firma de servicii curatenie foloseste agenti si echipamente special, pentru a curata covorul delicat si temeinic. 

Cum se face curatarea covoarelor?

Curatarea normala de intretinere nu este suficienta pentru a obtine o impresie vizuala 100%. Reziduurile de murdarie se depun pe baza de fibre a textilelor si au ca rezultat un aspect „murdar”. Echipa de servicii curatenie calificata, poate elimina orice urme de pete, deoarece utilizeaza diferite metode de curatare a covoarelor si tapiteriei. Astfel, covorul tau va straluci din nou in cel mai scurt timp.

Unele covoare sunt samponate conventional. Agentul de curatare este mai intai introdus in fibre si apoi aspirat. Pentru covoare deosebite, de inalta calitate, precum cele orientale sau covoare lucrate manual, se foloseste procesul de extractie prin pulverizare. 

Cu un dispozitiv special, este pulverizata pe covor o substanta de curatare, pentru a indeparta petele incapatanate si imediat absorbita. Pe langa covoare, mobilierul tapitat este deosebit de comun intr-o cladire de birouri. Fotoliile, canapelele si scaunele sunt deosebit de populare, dar acestea necesita si curatare regulata de catre un profesionist. 

Tapiteria pune, de asemenea, cerinte speciale, astfel incat sa para primitoare. Murdaria, petele inestetice sau mirosurile neplacute sunt adesea prezente in tapiterie, fara a fi observate in mod constient. 

Din acest motiv, ai nevoie de firma de servicii curatenie profesionala. Mobilierul tapitat, precum canapelele, fotoliile si scaunele trebuie curatat cu agenti de curatare prietenosi si ecologici. Tratarea incorecta poate deteriora tapiteria, necesitand reparatii sau chiar inlocuirea mobilierului. De aceea, firma de servicii curatenie utilizeaza doar agenti de curatare neagresivi. 

Actual