Protejeaza hainele cu uscatoare rufe performante

Protejeaza hainele cu uscatoare rufe performante

Foarte multe persoane se feresc de uscatoarele de rufe din teama de a nu deteriora tesaturile. Desi reprezinta un proces mult mai dificil, intinderea hainelor pe sarma si, ulterior, strangerea acestora, reprezinta o varianta mai sigura. Inalta tehnologie a noilor uscatoare rufe nu mai ofera posibilitatea de a ajunge la astfel de riscuri de rupere sau deteriorare.

Temperatura mica de uscare este unul dintre factorii care protejeaza tesatura. De asemenea, consumul energetic nu va fi unul imens, astfel incat, factura la electricitate nu va trebui sa va ingrijoreze. Toate aceste functii inovative si modul in care un uscator este gandit sunt elemente care contribuie la satisfactia clientilor si la cresterea nivelului de trai.

In cadrul unui astfel de uscator aveti si posibilitatea de a accesa programe moderne de curatare precum cele pentru praf si scame. Filtrele avansate si inovative pe care uscatoarele le au in mecanismul lor permit o functionalitate crescuta. Astfel, hainele vor iesi, fara indoiala, ca noi dupa procesul de spalare si uscare.

Pentru a veni in sprijinul persoanelor, schimbarea accidentala a programelor sau a setarilor este dezactivata din momentul in care ati actionat butoanele de pornire. Ideea pe care se bazeaza aceasta functie speciala de blocare este bazata pe familiile cu copii care, din joaca, pot crea unele neplaceri.

Uscatoare rufe: capacitate de uscare eficienta si practica

Pentru a nu pierde foarte mult timp cu uscarea rufelor, ideale sunt uscatoarele care au in componenta lor programe ce actioneaza rapid. Pentru o cantitate redusa de haine, timpul aproximativ pentru uscare este de 35 de minute. Astfel, in foarte scurt timp, uscatorul este pregatit pentru o noua serie de articole vestimentare.

Dupa finalizarea procesului de uscare, hainele sunt numai bune de asezat in dulap. Daca la vechile modele de masini de spalat sau uscatoare trebuia sa va acordati o buna parte a zilei spalarii hainelor, cu uscatoare rufe totul este mult mai eficient.

Capacitatea uscatorului este de 9 kilograme, adica o cantitate suficienta pentru a reduce considerabil timpul dedicat acestei operatiuni. Pentru persoanele atente la detalii si pentru cele pentru care timpul nu este cel mai bun prieten, aceste uscatoare reprezinta aliatul perfect.

In functie de preferintele dumneavoastra, veti avea la dispozitie 14 programe de uscare. In cazul in care doriti sa optati pentru o alta varianta, modurile suplimentare sunt disponibile pentru a fi utilizate la aceleasi standarde de calitate precum in cazul programelor prestabilite.

Actual