Profita de polistiren expandat la super pret!

Profita de polistiren expandat la super pret!

Unul din materialele de constructii des folosite in industria constructoare de case este reprezentat de acest polistiren expandat. Placile sunt foarte bune izolatoare, in special cand se doreste o izolare termica pentru sezonul rece. Aceasta este una dintre cele mai populare variante in randul consumatorilor, dar mai ales a specialistilor din acest domeniu. Marola iti pune la dispozitie reduceri la toata gama de materiale!

De ce sa alegi placile de polistiren expandat de la Marola?

polistiren expandat

Izolarea termica este foarte importanta pentru o locuinta, mai ales daca sunt folosite materiale calitativa precum placile de polistiren expandat. Desi exista multe variante pe care le poti alege cand vine vorba de acest procedeu, acestea raman cele mai folosite si apreciate de catre clienti. In plus, acestea au o serie de avantaje unice si tot mai apreciate.

Astfel, principalele aspecte care fac ca aceste produse sa fie o solutie excelenta pentru a facilita in mod considerabil transferul de temperatura dintre locuinta si mediul extern sunt reprezentate de si calitata, durabilitate si costul scazut al acestora. Inca de la inceputul aparitiei placii de polistiren expandat, acestea sunt tot mai apreciate si folosite in industrie. Gama marola.ro e aici: https://marola.ro/652-polistiren-expandat

Care sunt principalele caracteristici?

  • Fiabilitatea pe care o detine (este un material usor de model si usor de adaptat nevoilor tale);
  • Costul foarte mic (acest material este foarte ieftin in comparatie cu alte variante);
  • Rezistenta (este un material care are o durata de viata mare si rezista la factorii externi);
  • Gradul scazut de dificultate la montare.

Procesul de productie

Materia prima este styrenul, acestea fiind niste granule sfericie de dimensiuni foarte mici. Granulele sunt presate printr-un procedeu special cu scopul de a se obtine blocurile de material din care produsul este confectionat. Greutatea acestora difera in functie de densitate, astfel ca racirea formei este recomandata. Dupa ce s-au racit acestea sunt transportata la masina de taiere, urmand a fi taiate. Instalatia de taiere foloseste fire incalzite la 200 de grade Celsius si taie blocurile cu o precizie foarte ridicata.

Dupa aceste etape, urmeaza ambalarea si etichetarea. Aceste operatiuni sunt evident automatizate. Produsul final trebuie sa mai stea inca 7 zile la uscare inainte de a fi utilizat.

Comunicate de presa