Producătorul sucevean de ţiglă metalică Rufster este prezent în toate judeţele din Moldova

Producătorul sucevean de ţiglă metalică Rufster este prezent în toate judeţele din Moldova

Acoperișul este punctul central al unei case. Din punct de vedere funcțional, este și cea mai importantă caracteristică – structura de jos depinde de fiabilitatea acoperișului. Vântul, ploaia, căldura și frigul pot compromite integritatea acoperișului, așa că alegerea sa este o decizie importantă, cu o mulțime de factori de luat în considerare.

Acoperișurile metalice pot fi o opțiune atractivă datorită longevității, întreținerii minime și eficienței energetice.

Țigla metalică este varianta de material pentru acoperiș cea mai puternică, cea mai ușoară și cea mai durabilă. Aceasta poate dura 50 de ani sau mai mult cu întreținere sau reparații minime.

Alege și tu pentru proiectul tău un model de țiglă metalică pentru a te bucura de numeroasele sale beneficii.

Indiferent de stilul, modelul sau culoarea lor, țiglele metalice pot îmbunătăți și mai mult aspectul casei tale. Indiferent de stilul dorit, poți alege țiglele metalice produse de Rufster, care vor evidenția frumusețea casei și vor îmbunătăți eficiența energetică.

Rufster este un producător țiglă metalică originar din Rădăuți, județul Suceava ce produce țigle metalice pentru acoperiș care adaugă valoare proiectelor noi de construcție, dar și celor de renovare și care  sporesc confortul celor care vor locui sau vor lucra în acel imobil nou acoperit.

 Rufster este un producător ce se concentrează pe calitate, inovație și o gândire proactivă a soluțiilor și este cu mult peste restul în ceea ce privește efortul, setul de abilități de dezvoltare și implicarea cu clienții și partenerii.

Producția lor garantează calitate premium, atât în ​​ceea ce privește procesul de producție, serviciile cât și țiglele metalice în sine.

Acoperișurile metalice din țiglă transformă rezistența și versatilitatea oțelului în modele clasice de acoperiș, dar și moderne. Rufster este unul dintre cei mai mari producători de țiglă metalică din România, oferind o gamă largă de soluții de acoperiș pentru a se potrivi nevoilor rezidențiale, industriale și comerciale.

Zăpada și gheața alunecă de obicei pentru a preveni acumularea excesivă. Cusăturile unice ale canalelor de apă sunt proiectate pentru a oferi un acoperiș rezistent la scurgeri.

Rufster evaluează fiecare proiect individual din punct de vedere tehnic și economic. Întotdeauna specialiștii Rufster recomandă modificări și îmbunătățiri pentru a oferi ansambluri complexe tehnic perfecte și competitive din punct de vedere economic.

Procesul  de producție al companiei este flexibil și de încredere, iar alegerea materiilor prime este foarte riguroasă. De-a lungul timpului, specialiștii companiei au învățat să implementeze nevoile clienților în diverse procese de fabricație și pun la dispoziția lor ansambluri complexe și produse de înaltă calitate.

Comunicate de presa