Peaky Blinders. Sezonul va apărea pe Netflix

Peaky Blinders. Sezonul va apărea pe Netflix

Avem o veste bună pentru fanii Peaky Blinders din România. Potrivit Fun PUB, acesta va apărea şi pe Netflix din 10 iunie.

Acesta este difuzat în acest moment doar de BBC, care difuzează în fiecare săptămână câte un episod, începând din 27 februarie.

Incertitudinea legată de o posibilă difuzare de către Netflix a ultimului sezon Peaky Blinders nu mai este de actualitate. Acum e oficial. Întregul serial Peaky Blinders va putea fi văzut pe cea mai populară reţea de video streaming.

Ultimul sezon are 6 episoade. În acest moment se pregăteşte şi o adaptare a serialului pentru marele ecran, astfel încât fanii seriei nu se vor despărţi brusc de personajele preferate după terminarea serialului.

Peaky Blinders este unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani. A fost difuzat prima dată în 2013 de către BBC.

Datorită succesului avut, acesta a fost preluat şi de Netflix. Actiunea filmului este plasată în Anglia anilor 1900, iar unul dintre personajele principale este jucat de Cillian Murphy.

Actual