Motive pentru care trandafirii criogenați sunt un cadou sensibil

Motive pentru care trandafirii criogenați sunt un cadou sensibil

Sunt foarte multe persoane care se întreabă încă de ce să cumpere trandafiri criogenati în locul celor proaspeți, la ocazii speciale. Florile criogenate sunt flori naturale, de cea mai bună calitate, care au fost prelucrate folosind tehnologia de ultimă generație. Această tehnologie permite florilor să își mențină furmusetea și textura sau atingerea naturală, moale pentru cât mai mult timp. Florile care trec prin procesul de criogenare nu se ofilesc la fel ca cele proaspete și vor rezista foarte mult timp intacte.

Florile criogenate oferă avantajul de a nu avea date de expirare ceea ce este foarte important. Aspectul acesta ține de condițiile de mediu și cu cât mediul este mai umed, cu atât și durata lor de viață este mult mai scurtă. Astfel un trandafir criogenat are cu o durată de viață mare și dacă este bine păstrat are toate șansele să țină mai mult de 10 ani.

Avantajele trandafirilor criogenati față de trandafirii proaspeți

Persoanele care cumpără trandafiri criogenati în locul altor plante au mai multe avantaje de care se bucura:

Trandafirii criogenati sunt obținuți doar din plante de cea mai bună calitate;

Pentru procesul de conservare sunt utilizate în mod exclusiv produse chimice care nu sunt toxice și care au calitate adecvată;

Doar 50% dintre plante îndeplinesc toate condițiile impuse de standardele de calitate pentru a fi criogenate, ceea ce înseamnă că te bucuri de un produs premium.

De ce trandafirii criogenati sunt atât de apreciați

Un aranjament cu trandafiri criogenati roșii va ajunge cu siguranță la sufletul destinatarului și îl va impresiona, dar sunt mai multe lucruri de spus despre acești trandafiri, care îi vor face să fie cea mai bună soluție pentru cadouri care să reziste mult timp. De asemenea și spiritual reprezintă un cadou care să exprime o legătură eternă între persoana care îl oferă și benefiaciarul ei.

Trandafirii criogenati au o durată prelungită de viață. Ținând cont de modul în care sunt păstrați, toate plantele conservate prin criogenare pot ține până la 10 ani și mai mult. Prin comparație florile proaspete rezistă cam o săptămână și chiar mai puțin, în care se mențin proaspete.

Reducerea costurilor și a deșeurilor este de asemenea importantă. Florile criogenate au o perioadă mai lunga de depozitare și asta înseamnă că vor fi înlocuite mai rar. Pentru recepțiile hoteliere și în spațiile de birouri, nu va mai fi nevoie să arunci florile naturale când se ofilesc și să le înlocuiești de mai multe ori pe an.

Trandafirii criogenati sunt produse versatile. Se poate schimba culoarea florilor astfel încât aranjamentele să se potrivească cu ocazia la care sunt folosite.

Factorul de timp este de asemenea un alt aspect care contează. Aranjamentele florale conservate nu se supun presiunii timpului. Toate aranjamentele care au trandafiri criogenati pentru nunți, aniversari sau alte evenimente pot fi pregătite încă din timp și vor arăta proaspete în momentul evenimentului.

În plus, modul în care sunt aranjați, în cutii sau cupole elegante de sticlă, toate detaliile și aspectele care contează, fac ca aceste flori să fie apreciate la adevărata lor valoare.

Actual Republica Moldova