Masinile de inchiriat din Bucuresti vin cu polite de asigurare? Raspunsul specialistilor in domeniu

Masinile de inchiriat din Bucuresti vin cu polite de asigurare? Raspunsul specialistilor in domeniu

Modelul de masina potrivit pentru a te deplasa la o intalnire de afaceri nu este acelasi cu cel cu care ai vrea sa mergi la un eveniment monden select, in timp ce pentru un gratar cu prietenii la marginea orasului este nevoie de cu totul altceva. Cum e greu sa detii cate un autoturism pentru fiecare deplasare, ai parte de solutia potrivita daca apelezi la o firma care ofera masini de inchiriat Bucuresti.

O alta categorie de oameni care apreciaza acest serviciu este reprezentata de cei care, odata cu pandemia, au inteles avantajele lucrului de acasa si nu vor sa mai schimbe acest stil de a munci. Prin urmare, au deplasari putine si rare, pe care prefera sa le faca la bordul unor autovehicule de calitate, in deplina siguranta. In rest, evita sa cumpere o masina pe care sa o tina nefolosita zile sau saptamani in sir.

masini inchiriat bucuresti
masini inchiriat bucuresti

Daca vii in Bucuresti dintr-un oras aflat in alte regiuni ale tarii, precum Moldova sau Ardeal, de multe ori e o idee buna sa o faci cu trenul sau, daca este posibil, cu avionul. Astfel, eviti stresul provocat de lipsa autostrazilor si de aglomeratia din trafic. Iar odata ajuns in Capitala te vei deplasa in conditii optime la volanul unor masini de inchiriat in Bucuresti de la focusrent.ro.

Acestea ofera conditii de siguranta deplina, deoarece companiile din domeniu acorda o atentie deosebita fiecarui amanunt. Iata cateva exemple graitoare:

• autoturismele disponibile au, fara exceptie, vechimea mai mica de 5 ani;

• inainte de a inmana un vehicul clientului, compania de masini de inchiriat Bucuresti se asigura ca va functiona impecabil si il supune unei inspectii tehnice riguroase;

• automobilele sunt echipate cu cauciucurile adaptate la sezon: de iarna sau de vara;

• in cazul in care apare o problema sau se produce o avarie, clientul beneficiaza de inlocuirea rapida si sigura a vehiculului, astfel incat programul sau sa nu fie tulburat.

Tipuri de asigurare pentru masini de inchiriat in Bucuresti

Toate autovehiculele beneficiaza de asigurare RCA, precum si de asigurare facultativa Casco. Rovinieta este, la randul ei, platita de firma pentru fiecare autoturism inchiriat.

La semnarea contractului, clientul opteaza intre mai multe asigurari de exces, in schimbul platii garantiei. Variantele sunt urmatoarele:

• o asigurare pentru masini mici, de buget, precum Dacia Logan, Ford Fiesta sau Opel Corsa, in valoare de 9 euro pe zi;

• pentru masini medii sau din categoria SUV de buget, o asigurare cu valoarea de 13 euro pe zi. Este aplicabila pentru modele precum Ford Focus, Skoda Octavia, Volkswagen Passat sau Dacia Duster.

• pentru masini premium, Van si Minivan, o valoare de 19 euro pe zi;

• SCDW, care presupune eliminarea raspunderii financiare a clientului. In caz de accident, acesta este exonerat complet de orice raspundere. Valoarea este stabilita in functie de categoria masinii.

Daca se intentioneaza parasirea teritoriului Romaniei, este necesara extinderea politei Casco. In functie de valoarea masinii si de tarile care urmeaza sa fie tranzitate, taxa suplimentara este cuprinsa intre 10 si 30 de euro. De asemenea, clientii beneficiaza de reduceri la valoarea totala a excesului daca inchiriaza pe mai multe zile.

In acest fel, cu masini de inchiriat Bucuresti vei avea parte de confort si de siguranta depline, la un pret bun. Fiecare aspect al acestei experiente se va dovedi mai mult decat multumitor.

Uncategorized