Lucruri ce trebuie știute despre proiectare și instalare garduri de beton

Lucruri ce trebuie știute despre proiectare și instalare garduri de beton

Proiectarea și instalarea gardurilor din beton pot fi aspecte dificile. De unde se înceape instalarea unui gard cu întreținere redusă, dar de lungă durată?

În primul rând, se începe cu design-urile și instalațiile de gard din beton. Va trebuie sunată firma cu care se doreste executarea lucrării pentru a primi un calcul estimativ pentru tot ceea ce presupune realizarea unui gard. Experții  în garduri de beton vor putea sfătui cu privire la detalii în funcție de situația specifică a fiecărui client. Singur lucru pe care trebuie să îl facă o persoană este să aleagă designul și tipul de gard dorit.

Gardurile din beton sunt atât de versatile, încât un client poate alege orice stil dorește. Garduri cu șine, pereți de cărămidă, pereți de piatră; sunt doar câteva dintre posibilitățile pe care le oferă betonul. Atunci când se dorește un perete solid, acesta vine la pachet cu caracteristica de a putea oferi numeroase modalități atractive de a ascunde lucruri inestetice precum tomberonele sau pot fi folosite și ca garduri de intimitate pentru piscinele din curte sau căzile cu hidromasaj.

Protecție și longevitate cu garduri de beton

Cine nu își dorește un gard pe care nu trebuie să-l vopeasca în fiecare an? Sau, unul care nu cade victima unui roi de termite flămânde? Gardurile din beton oferă durabilitatea pe care nu o poate oferi un gard din lemn sau din lanț. Nu este nevoie de vopsea sau tratamente. Optând pentru  garduri de beton, clienții vor avea un gard ce va există ani de acum înainte, oferindu-le protecția, intimitatea și durabilitatea pe care orice le așteaptă de la beton.

Deoarece nu necesită întreținere, gardurile din beton sunt mai puțin costisitoare decât gardurile din lemn și din lanț, pe termen lung. Nu va trebui să se cumpere vopsea sau etanșant în fiecare an. Nu va trebui ca cineva să își facă griji cu privire la înlocuirea acestuia din cauza daunelor aduse mediului. 

Datorită masei lor termice, pereții de beton blochează sunetul și vânturile puternice mult mai bine decât barierele fonice din lemn. Acest lucru este foarte util atunci când o casă este situată lângă o autostradă aglomerată, școli, clădiri comerciale sau alte zone zgomotoase. De asemenea, aceste garduri de beton sunt foarte rezistente, ceea ce inseamna ca vor rezista si in cazul potentialelor acte de vandalism. Gardurile din beton sunt modalitatea fără griji de a oferi intimitatea și protecția la care se așteaptă de la un gard, oferind în același timp o frumusețe permanentă de care orice persoană se poate bucura în anii următori.

Garduri prefabricate din beton pentru a se potrivi fiecărei nevoi

O alternativă rentabilă și durabilă la gardurile din cărămidă sau piatră, atunci când se caută o soluție de gard atractivă și de lungă durată este betonul prefabricat ce are toate avantajele unui gard tradițional la o fracțiune din cost. Construit pentru a rezistă la condiții meteorologice dure și la uzură, betonul prefabricat este soluția supremă de gard. Gardurile prefabricate din beton imită aspectul bogat detaliat al lemnului, cărămizii, pietrei solide, fiind disponibil în mai multe modele și culori.

Unde sunt solicitate cel mai des gardurile din beton?

Mulți clienți rezidențiali, comerciali și industriali folosesc gardurile din beton pentru confidențialitate, securitate, drept garduri de beton de delimitare, și că garduri pentru animale, etc. Gardurile prefabricate pot fi folosite și că pereți de sprijin pentru a reduce eroziunea solului, drept bariere fonice pentru a reduce poluarea fonică sau chiar că barieră pentru a împiedica răspândirea incendiilor.

De ce să alegeți panouri de gard din beton?

Spre deosebire de lemn, cărămidă, vinil și alte materiale, gardurile prefabricate din beton nu sunt supuse deteriorării mediului, uzurii sau anumitor condiții de sol. De aceea, o serie de antreprenori, ingineri, dezvoltatori, arhitecți și alții apelează la garduri de beton prefabricat robust, care necesită întreținere redusă.

Beneficiile betonului prefabricat

 

  • Durabil;
  • Texturi și finisaje cu aspect autentic;
  • Nu este supus intemperiilor, ruginii, coroziunii sau insectelor;
  • Ușor de instalat;
  • Întreținere redusă;
  • Eficient din punct de vedere al costurilor.

Soluțiile oferite de profesioniști prin aceste garduri de beton prefabricat oferă intimitatea de care orice persoană are nevoie. Acestea sunt ușor de instalat, foarte durabile și personalizabile pentru proiectul fiecarui client. Un alt beneficiu este acela că acesta oferă aspectul și senzația gardului tradițional din beton, dar fără a se necesită forță de muncă suplimentară și costuri ridicate.

Comunicate de presa