La Romgermed ai parte de o tomografie computerizata GRATUITA!

La Romgermed ai parte de o tomografie computerizata GRATUITA!

Vino sa efectuezi si tu o tomografie computerizata GRATUITA

tomografie computerizata gratuita

Tomografie computerizata gratuita – este un instrument extrem de util in diagnosticul de astazi. Avand in vedere acest lucru, este foarte important ca pacientii sa gaseasca scanere de tomografie computerizata gratuita in Bucuresti la un pret favorabil. In acest scop, RomGerMed este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra.

Acesta este un dispozitiv utilizat pentru cercetarea imagistica extrem de precisa si rapida in scopuri de diagnostic si prognostic. Cu acesta, puteti obtine imagini clare ale diferitelor organe si regiuni ale corpului. Urmatoarele parti ale pacientului sunt examinate cel mai frecvent: cap, gat, piept, abdomen, pelvis, sistemul vascular si sistemul musculo-scheletic.

Cum functioneaza procedura?

Inainte de tomografie computerizata gratuita veti completa un chestionar, astfel incat medicul sa poata stabili daca indepliniti conditiile necesare pentru examinare. Daca ati avut recent un examen de radiologie cu bariu, exista anumite contraindicatii, este necesar sa spuneti medicului dumneavoastra si sa asteptati cel putin 3 zile. Acest lucru este foarte important, deoarece bariul poate provoca diverse interferente, reducand astfel precizia diagnosticului.

In timpul examenului de tomografie computerizata, va veti intinde si veti sta pe masa culisanta a dispozitivului. Timpul efectiv de investigatie nu depaseste 15-20 de minute.

In unele cazuri, medicul dumneavoastra va poate recomanda substante de contrast orale sau intravenoase. Aceasta este o substanta netoxica care promoveaza achizitionarea de imagini mai clare, ajutand astfel la stabilirea unui diagnostic corect.

Scanarea CT nu dureaza mult. Aceasta implica utilizarea unui fascicul de raze X care trece prin corp si calcularea densitatii de radiatie a corpului pe baza rezultatului. Pe baza acestui calcul, se efectueaza o reconstructie 2D a imaginii zonei de analiza.

Contraindicatii pentru aceasta procedura

Ancheta CT este sigura, iar personalul medical stie intotdeauna cate raze X ar trebui utilizate pentru a nu va afecta sanatatea. Cu toate acestea, exista contraindicatii pentru femeile care folosesc CT in primele 3 luni de sarcina, deoarece radiatiile pot fi daunatoare cresterii intrauterine.

Este important sa consultati un expert, care poate decide daca expunerea la radiatii va va afecta in vreun fel.

Comunicate de presa