Izolarea cu polistiren expandat este cea mai eficienta

Izolarea cu polistiren expandat este cea mai eficienta

Cumpara polistiren expandat de la Mesteru Manole

Polistirenul expandat este una dintre cele mai utilizate metode de izolare termica a cladirilor. Acesta este cel mai utilizat material, fie ca ne referim la izolarea interioara, exterioara, a acoperisului sau a podelei. In plus, acest material izolator este folosit si la realizarea diverselor produse, precum cutii, pahare si chiar ambalaje. Cu ajutorul acestui material, care este foarte apreciat de experti, se poate mentine temperatura constanta a produsului ambalat.

In domeniul constructiilor, acest polistiren expandat este extrem de cautat!

Grosimea placii de polistiren expandat este intre 1 si 20 cm

polistiren expandat

O caracteristica a acestui material este ca poate fi gasit in mai multe grosimi. Prin urmare, acordati atentie nevoilor proiectului dvs. Pentru o izolare eficienta, expertii recomanda utilizarea placilor cu o grosime de cel putin 5 cm. Este important de retinut ca acest material este foarte economic si il puteti gasi la un pret foarte bun. In comparatie cu alte materiale de izolare de pe piata, este si mai accesibil.

Incetinirea transferului exterior al vaporilor de apa este principala caracteristica a acestui polistiren expandat. Avand in vedere acest aspect, la asamblare, expertii recomanda folosirea unor bolti speciali pentru a gauri in acest material. Stifturile au ca efect asigurarea ventilatiei sistemului termic. Aici gasesti cel mai bun polistiren: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/termoizolatii/polistiren-expandat

Va rugam sa retineti ca acest material este fabricat si depozitat in conditii speciale. Acest material este foarte durabil si nu este usor afectat de factori externi.

De ce le plac producatorilor materialele din polistiren expandat?

Desi exista mai multi concurenti pe piata de izolatie, polistirenul expandat este inca unul dintre cele mai populare materiale. Nu numai la nivel local, ci si cuprinzator atunci cand vine vorba de aceasta utilizare. Cel mai mare avantaj este ca nu este usor afectat de factori externi si are o viata lunga. Exista multe tipuri din care sa alegeti.

Acest lucru garanteaza, de asemenea, o mai mare versatilitate. De exemplu, dimensiunea acestui material poate varia in functie de situatie. Dimensiunea acestui material poate fi chiar intre 1 si 20 cm, asa cum am mai mentionat mai sus.

Te asteptam online pe mesterumanole.ro cu super oferte!

Comunicate de presa