Inscrie-ti copilul la cursuri pentru adolescenti si vei vedea rezultatele!

cursuri adolescenti

Adolescenta este o perioada dificila, este drumul catre maturitate presarat cu obstacole. Felul in care se va forma un tanar in aceasta perioada si influentele de care va avea parte vor juca un rol hotarator in viitorul sau. Personalitatea adolescentului este in formare, iar el este foarte susceptibil la tot felul de tentatii. Ai posibilitatea sa te implici in formarea lui, fara ca el sa considere asta o intruziune in viata lui.

Adolescenta tulbure

Desi atunci cand era mic simteai ca iti cauta atentia si aprobarea, la adolescenta copilul tau se schimba. El devine independent si incearca, de cele mai multe ori, sa se indeparteze cat mai mult de parinti. Vrand sa-si afirme personalitatea si independenta, acesta va cauta sa se inconjoare de persoane de aceeasi varsta, care ii impartasesc valorile si ideile. In acest context, aproape tuturor parintilor le este foarte greu sa se mai apropie de copil.

Influenta lor va scadea dramatic, iar ei nu vor mai avea un cuvant important de spus. Chiar daca simti ca ai putea sa-l indrumi, nu vei mai putea sa ajungi la el asa cum o faceai cand era mic. Situatia este cu atat mai dificila atunci cand adolescentul intra intr-o spirala nociva. Din dorinta de a atrage atentia, din anumite complexe sau din cauza unor influente exterioare nefaste, acesta poate pasi pe un drum care nu il va duce intr-o directie buna.

Solutia este la scoala dupa scoala

cursuri adolescenti

Niciun parinte nu isi doreste sa isi vada copilul apucand pe un drum gresit. Atunci cand vezi ca lucrurile nu merg bine, iar copilul tau refuza orice sfat din partea ta, ai optiunea sa-l inscrii la cursuri adolescenti. Acum exista un concept inovativ pe piata romaneasca si se numeste Success Academy. Aceasta este o completare la sistemul public de invatamant despre care este bine stiut ca nu este adaptat la realitatea sociala.

Copiii acumuleaza in scoala cunostinte teoretice, insa ei nu sunt pregatiti la modul practic pentru a da piept cu viata, cu piata muncii. Dupa terminarea scolii, fiecare copil alege in functie de grupul din care face parte, iar unii in functie de contextul familial. Insa, daca vrei ca el sa aleaga corect, intereseaza-te in legatura cu inscrierea la cursuri pentru adolescenti.

Success Academy ofera cursuri pentru adolescenti intr-o forma interactiva si distractiva. Astfel, copiii vor invata intr-un mediu calm, profesionist, dar amuzant, fara teama sanctiunii, fara sa fie judecati si fara sa se simta constransi. Trainerii cu experienta bogata in educatie si comunicare vor avea grija sa le inspire adolescentilor toate abilitatile de care au nevoie pentru a deveni adulti competenti si siguri pe ei.

De ce au adolescentii nevoie de cursuri speciale?

Success Academy ofera cursuri pentru adolescenti care au nevoie de indrumare, pentru cei care se confrunta cu probleme sau pentru cei care pur si simplu doresc sa devina mai pregatiti. Pentru acei adolescenti care se confrunta cu probleme de rebeliune, agresivitate ori delasare, mediul din cadrul acestor cursuri este propice, deoarece aici nu vor simti nicio secunda ca se afla la scoala.

Ei vor intelege nevoia de a-si confrunta si rezolva problemele, datorita trainerilor specializati in psihologie si comunicare. Aflandu-se intr-un mediu interactiv si prietenos, ei vor fi mai deschisi spre a invata, fata de mediul rigid si restrictiv al scolii publice.

In cadrul acestor cursuri adolescenti se va incuraja creativitatea si se vor dezvolta abilitati practice. Adolescentii vor deveni mai siguri pe ei, vor invata principii de business si strategii de comunicare eficienta. Aceasta este cea mai buna solutie atunci cand te confrunti cu un tanar rebel si dornic de a se afirma.

Uncategorized