Încep concertele în Iași, Rocanotherworld #6 va avea loc în perioada 23 – 27 iunie

Încep concertele în Iași, Rocanotherworld #6 va avea loc în perioada 23 – 27 iunie

Cea de-a șasea ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în zona de agrement Ciric din Iași începând de miercuri, 23 iunie, până duminică, 27 iunie. Organizatorii au pregătit cinci zile de concerte, dezbateri pe teme culturale, activități creative și recreative. Biletele și abonamentele sunt în număr limitat și sunt disponibile prin rețeaua iabilet.ro.

Artiștii care vor interpreta pe scena festivalului Rocanotherworld 2021 în cele cinci zile de concerte sunt:

Miercuri, 23 iunie: Alexu and The Voices Inside, Alex & Fat Penguins, Vița de Vie

Joi, 24 iunie: Stema, Via Dacă, Cred că sunt extraterestru

Vineri, 25 iunie: Rockabella, The Kryptonite Sparks, Coma

Sâmbătă, 26 iunie: Melting Dice, Grimus, Implant pentru Refuz

Duminică, 27 iunie: Tourette Roulette, Moon Museum, byron & Muse Quartet

Biletul de participare la Rocanotherworld 2021 e unul solidar, iar achiziția acestuia, ca și la ediția precedentă din 2021, susține artiștii care vor urca pe scena festivalului.

Această ediție Rocanotherworld va sta în continuare sub semnul siguranței și al solidarității, respectând toate normele sanitare și reglementările în vigoare, încurajând un comportament responsabil față de ceilalți și față de natură. Pentru siguranța participanților, festival se va desfășura în continuare în locația The Secret, Ciric, și va fi organizat astfel încât să permită accesul publicului la concerte în număr limitat.

“Am avut norocul de a putea adapta Rocanotherworld anul trecut la restricțiile în vigoare, păstrând cât mai mult din atmosfera care a adus alături în toți acești ani comunitatea din jurul evenimentului și am reușit să organizăm primul festival de după ieșirea din starea de urgență. La ediția de anul acesta suntem pregătiți să ne adaptăm reglementărilor astfel încât să punem siguranța participanților pe primul loc.”, spun organizatorii Rocanotherworld.

Înscrierile în echipa de voluntari a festivalului sunt în derulare până pe 11 iunie, iar cei interesați pot aplica online: http://bit.ly/beforothers2021

Știri Iași