Idei de design pentru piscina privată

Idei de design pentru piscina privată

Dacă vrei să realizezi o piscină de lux, premium, include în proiectul de construcție și placare piscină mozaic. Plăcile de mozaic dau un aspect diferit piscinelor, asigurând o atmosferă asemănătoare cu cea din spa-urile hotelurilor rafinate.

Creează diferențe de adâncime în piscină

            Este ideal ca piscina să aibă adâncimi diferite, asta pentru a putea fi utilizată inclusiv de cei mai mici din familie. Copiii pot să se relaxeze în apropierea intrării în piscină, iar pe măsură ce înaintezi adâncimea poate să fie mai mare, asta pentru ca adulții să înoate și să facă mișcare în deplin confort.

Alege forma potrivită pentru piscină

            În funcție de poziționarea acesteia, piscina poate să fie rotundă, ovală, pătrată sau dreptunghiulară. Este important să realizezi un proiect înainte de a începe construcția, asta pentru a decide care e forma potrivită, raportat și la spațiul pe care îl ai dispoziție.

Asigură-te că rămâne spațiu pentru terasă

            Atunci când ai o piscină în curte, zona de plajă și de relaxare trebuie să fie în apropierea acesteia, pentru confort sporit. Așadar, încearcă să împarți spațiul în mod eficient și să te asiguri că rezervi câțiva metri pătrați și pentru zona de relaxare și servirea unei gustări.

            Zona în care amplasezi piscina trebuie gândită în detaliu, asta pentru a avea parte de cât mai mult confort, dar și pentru ca designul să fie unul potrivit pentru stilul în care e amenajată curtea locuinței, așa că lucrează în baza unui proiect realizat de profesioniști atunci când faci această investiție.

Comunicate de presa