Idei de afaceri – salon de înfrumusețare pentru animale de companie

Idei de afaceri – salon de înfrumusețare pentru animale de companie

Ideea unui salon de înfrumusețare pentru animale de companie ar fi putut părea o nebunie în urmă cu ceva vreme. Cu toate acestea, pionierii în acest domeniu au reușit deja. Astăzi, un salon de îngrijire pentru câini și pisici este un loc obișnuit și vă vom arăta în continuare cum să îl deschideți și cum să vă recuperați investiția.

Proprietarii de câini și pisici se confruntă cu diferite provocări în creșterea lor. De exemplu, spălarea, îngrijirea și pregătirea pentru expoziții, dacă animalul este de rasă. Toate aceste lucruri pot fi făcute de unul singur, dar din cauza lipsei de experiență, proprietarii riscă să facă mai mult rău animalului de companie respectiv. Prin urmare, cea mai evidentă, simplă și eficientă opțiune este vizitarea unui salon special de înfrumusețare, specializat pentru animale de companie.

Pentru a deschide un astfel de salon, este recomandat să vă înregistrați ca antreprenor individual.

Selectarea locației

Găsirea locației potrivite nu este o sarcină prea ușoară. Un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici are multe cerințe pentru echipamentele necesare, dar și pentru spațiu. Este de dorit ca salonul să fie amplasat în sau undeva cât mai aproape de centrul orașului. În ultimă instanță, trebuie să alegeți o locație generoasă, aflată într-o zonă apropiată de o arteră cât mai circulată și cu cât mai multe locuri de parcare în proximitatea sa.

Iată care sunt cerințele spațiului pentru salonul de înfrumusețare pentru câini și pisici:

  • suprafață – nu mai puțin de 100 metri pătrați;
  • alimentarea cu apă rece și caldă;
  • ventilație forțată;
  • amenajarea sălilor de duș pentru animalele de companie;
  • canalizare specială pentru reținerea părului;
  • plăci ceramice pentru echiparea băilor de animale;
  • oglinzi și iluminare excelentă în salon.

O mulțime de fonduri vor fi cheltuite pentru reparații și întreținerea echipamentelor salonului. Dintre acestea menționăm: uscătoare de păr puternice pentru uscare rapidă, mașină de tuns specială (pentru tunsori și alte proceduri) mobilier adecvat, dispozitive de tăiat unghii, perii și alte instrumente de acest gen, lampă de dezinfecție UV, prosoape și uniforme de toaletă, produse cosmetice speciale, echipamente de birou, oglinzi și accesorii decor.

Alegerea furnizorului

Un salon va necesita o mulțime de produse cosmetice și instrumente pentru îngrijirea părului animalelor. Cel mai simplu mod de a comanda produsele respective este comenzile pe internet: reducerile vor fi oferite pentru comenzile cu ridicata și puteți, de asemenea, să beneficiați de promoții profitabile. Rețineți, totuși, că nu puteți verifica calitatea acetora. Înainte de a comanda, studiați toate ofertele posibile. Găsiți recenzii, citiți cu atenție și evaluați dacă le-au scris persoane reale. Întrebați cu atenție despre compania ce furnizează mărfurile și dacă există certificate de calitate! Justificați-vă curiozitatea precizând că dvs. sunteți responsabil pentru calitate în fața propriilor dvs. clienți.

Personalul competent al salonului este cheia succesului unei astfel de instituții. Un salon va avea nevoie de cel puțin doi îngrijitori profesioniști și o persoană pentru igienizarea salonului.

Creditare

Salonul de îngrijire este o afacere serioasă, cu venituri mari, dar în primii ani de funcționare trebuie să lucrați din greu pentru a recupera investiția inițială. Dacă această investiție se dovedește a depăși așteptările dvs. nu trebuie să renunțați la afacere, deoarece puteți primi oricând un credit online rapid, de la orice instituție financiară nebancară (IFN) din țara noastră. Lucrați neobosit la reputația dvs., derulați constant campanii publicitare, iar clienții vă vor recunoaște salonul ca lider al înfrumusețării animalelor de companie.

Economic