Eliberare Certificat Constatator pentru Banca Online

Eliberare Certificat Constatator pentru Banca Online

La momentul deschiderii unui cont bancar sau daca intervin modificari in structura societatii, cum ar fi modificarea sediului social sau modificarea actionariatului prin intrarea/iesirea unui asociat sau poate numirea unui nou administrator, banca va solicita ca in termen de 30 zile sa va prezentati pentru actualizarea datelor societatii.

Pe langa documentele pe care administratorul le are deja si trebuie sa le prezinte (CUI, Act Constituiv, etc)., va fi nevoie sa prezinte si un Certificat Constatator emis recent care sa prezinte situatia firmei la zi.

Certificatul Constatator pentru Banca poate fi obtinut foarte usor, online de pe platforma https://www.certificatconstatatoronline.ro

Procesul este foarte simplu, solicitarea acestuia dureaza maxim 3-4 minute, plata se poate face in siguranta fie prin transfer bancar in contul societatii (O.P.) sau direct pe platforma cu cardul, prin intermediul procesatorului Netopia mobilpay.

Dupa solicitarea certificatului constatator pentru banca, in termen de cateva minute veti primi documentul pe email impreuna cu factura aferenta.

Certificatul Constatator obtinut de pe platforma https://www.certificatconstatatoronline.ro este emis de catre ONRC si poate fi utilizat la orice banca de pe teritoriul Romaniei, fiind un document 100% original, semnat electronic. Autenticitatea acestuia poate fi verificata si pe site-ul ONRC, certificatul constatator avand cod de bare si cod unic de verificare.

Astfel, banca va actualiza datele companiei tale sau vei putea deschide un cont bancar.

Cel mai interesant este faptul ca, poti solicita certificatul constatator pentru banca, chiar atunci cand esti la ghiseu si banca iti solicita documentul.

Platforma https://www.certificatconstatatoronline.ro te va salva de cateva ore pierdute si stress.

Comunicate de presa