“Echipamentele de protectie mi-au salvat viata” – marturia unui angajat care a trecut prin momente de cumpana

“Echipamentele de protectie mi-au salvat viata” – marturia unui angajat care a trecut prin momente de cumpana

Exista foarte multe persoane care isi desfasoara activitatea profesionala in domenii periculoase, unde exista permanent sanse de accidentare. Atunci cand lucrezi in astfel de industrii, este important sa ai grija de sanatatea si siguranta proprie. Desi acest aspect il priveste si pe angajator, suntem cu totii de acord cu faptul ca cea mai capabila persoana care iti poate asigura protectie esti chiar tu.

In aceste conditii, este esential sa porti echipamente de protectie, care sa iti garanteze un nivel optim de siguranta la locul de munca. Atunci cand decizi sa achizitionezi astfel de produse, asigura-te ca le alegi pe cele de o calitate inalta. In oferta magazinului online totalclean.ro ai acces la o gama larga de astfel de articole, confectionate din cele mai bune materiale, rezistente la uzura.

Putem spune ca aceste echipamente au schimbat viata multor oameni, daca tinem cont de marturiile pe care acestia le-au oferit.

echipamente de protectie

Ionut, un barbat care lucreaza in domeniul constructiilor, spune ca: „Fiecare om care isi desfasoara activitatea in industrii periculoase, cum este cea de constructii, ar trebui sa poarte echipamente corespunzatoare. Va spun acest lucru pentru ca eu nu purtam de fiecare data. Consideram ca sunt destul de norocos, incat nu are cum sa mi se intample chiar mie un accident.

Pana intr-o zi, cand am tras cea mai mare sperietura din viata mea. Eram pe santier, asa cum sunt in fiecare zi, si luasem o pauza. Colegii mei lucrau la inaltime, iar eu eram jos, navigam pe internet. Deodata aud un strigat – „Ionut, fereste-te!”. Cand m-am uitat in sus, o bucata de lemn venea spre mine, dar nu am avut timp de reactie, iar aceasta m-a lovit in cap. Lemnul nu a cazut de la o distanta foarte mare, insa daca nu purtam casca de protectie, cu siguranta as fi fost grav accidentat. Echipamentele de protectie mi-au salvat viata, iar de atunci nu ma imaginez lucrand fara acestea.”

Trebuie sa stii ca domeniile in care e necesar sa porti echipamente sunt numeroase. Daca lucrezi intr-unul dintre industriile urmatoare, cu siguranta ai nevoie de echipamente de protectie.

Sistemul medical

Pandemia de Covid-19 ne-a aratat ca medicii si asistentele se expun unui factor foarte mare de risc atunci cand isi desfasoara activitatea profesionala. Acestia iau contact direct cu foarte multe persoane, care pot avea diferite boli. De aceea, este recomandat sa fie purtate echipamente adecvate, asa cum sunt combinezoanele de protectie sau mastile.

Industria alimentara

Atunci cand ai un job in acest domeniu, trebuie sa fii constient de responsabilitatea pe care o ai. Prin mainile tale trec diferite tipuri de mancare, astfel ca igiena trebuie sa fie pe primul loc. Intrucat, practic, oferi hrana pentru o parte din populatie, este esential sa porti manusi si bonete. Acest tip de echipamente de protectie nu trebuie sa lipseasca odata ce intri pe usa locului de munca.

Acestea sunt doar cateva dintre industriile care impun purtarea unor tinute speciale, care sa iti protejeze corpul. Orice loc de munca ai avea, este necesar sa ai grija de propria sanatate si siguranta, astfel incat sa dai randament si sa functionezi la capacitate maxima. Poarta echipamentele de protectie diferite si scapa de un stres in plus!

Uncategorized