E timpul să vezi doar filme de top

E timpul să vezi doar filme de top

Vara ai diferite ocazii de a te distra însă acest lucru nu exclude vizionarea unui serial sau a unui film bun. Poţi merge la numeroase concerte, la terasă, în club etc dar la un moment dat ai nevoie şi de momentele tale de relaxare. Dacă ai mai puţin timp pentru a vedea filme, atunci trebui să te asiguri că vei vedea doar filme de top, care să nu te dezamăgească.

Ce ar trebui să faci ca să nu îţi pierzi timpul cu filme slabe? În primul rând îţi poţi întreba prietenii ce filme bune au văzut în ultimul timp. Dacă aceştia nu te pot ajuta, atunci poţi căuta site-uri de recenzii sau care au liste cu filme de top, la modul general sau pentru fiecare gen sau subgen. La o simplă căutare pe net am găsit funpub.ro, un site care nu oferă doar sugestii de filme şi seriale bune dar şi alte alternative pentru a îţi petrece timpul liber într-un mod calitativ.

Unul dintre filmele noi din 2022 care au creat vâlvă pe Netflix este The Gray Man cu Ryan Gosling. Ţi-l recomandăm şi noi dacă îţi plac filmele de acţiune. Dacă preferi filmele de aventuri sau din universul Marvel, atunci poţi merge la cinema să vezi noul Thor.

Nu trebuie să ignori filmele mai vechi pe care nu le-ai văzut. De multe ori, printre acestea vei găsi mult mai multe filme de top decât printre filmele din 2022.

Probabil o să spui că pe cele vechi le-ai văzut mai pe toate care contează. Le-ai văzut însă pe următoarele: The IP Man, My Way (2011) sau The Last King of Scotland? Dacă răspunsul e nu la cel puţin unul dintre cele trei titluri, atunci cu siguranţă există şi alte filme de top pe care nu le-ai văzut, deşi au apărut cu câţiva ani în urmă.

Ca atare, dacă vrei să găseşti toate filmele bune pe care nu le-ai văzut, intră pe site-urile de profil, precum IMDb, Cinemagia şi altele mai mici pentru a nu le rata.

Uncategorized