DEZMEMBRĂRI AUTO

Dezmembrări-Auto

Tot mai mulți șoferi care dețin un autoturism mai vechi și vor sa înlocuiască diferite componente mecanice, de caroserie sau  accesorii ale acestuia, se orientează către piese de schimb din dezmembrări. Piesele de schimb din dezmembrări reprezintă o variantă foarte avantajoasă pentru deținătorii de autoturisme,  în primul rând datorită prețurilor mult mai scăzute decât în cazul pieselor de schimb noi, dar și datorită varietății foarte mari de tipuri și modele de piese.  

Ce piese se pot cumpăra de la dezmembrări?

În general, piesele din dezmembrări reprezintă o soluție la îndemâna pentru șoferii care au lovit mașina sau au probleme cu caroseria acesteia. De la dezmembrări se pot achiziționa atât componente mecanice, precum: motoare, elemente de eșapament, cutii de viteză, componente electrice și multe altele, cât și elemente exterioare, precum: portiera, bara de protecție, capote, haion, faruri, stopuri etc. Cu alte cuvinte, de la dezmembrări se pot cumpăra acele piese care nu sunt consumabile și care nu se uzează foarte ușor sau orice piesă care este predispusă deteriorării sau distrugerii, în cazul unui accident minor.

Cum se pot achiziționa piesele din dezmembrări?

În urmă cu câțiva ani, piesele de schimb din dezmembrări se puteau achiziționa direct din parcurile de dezmembrări. Chiar dacă numărul parcurilor de dezmembrări a crescut considerabil, există încă posibilitatea ca șoferii sa găsească piesa de care au nevoie într-un parc din alt oraș sau chiar alt județ, ceea ce ar putea face destul de dificilă achiziționarea unei piese de schimb. De aceea, în ultimul timp au apărut magazinele de dezmembrări din mediul online. Aici, șoferii își pot caută piesele dorite din orice județ, iar acestea pot fi livrate către ei prin curier rapid, oriunde în țară.

Care sunt avantajele achiziționării pieselor din dezmembrări?

Piesele de schimb provenite din dezmembrări prezintă o serie de avantaje. Dintre acestea, de departe se distinge prețul foarte de avantajos. Pe lângă prețul scăzut, un alt avantaj, în special pentru deținătorii de mașini mai vechi, este acela că la dezmembrări se pot găsi piese de schimb și pentru modele mai vechi de mașini. În plus, varietatea mare de piese din parcurile de dezmembrări, le permite deținătorilor de autoturisme sa găsească piese exact în culorile căutate, evitând, astfel, costurile cu vopsirea.

Pot fi considerate piesele din dezmembrări o variantă sigură și eficientă?        

Categoric da. Piesele provenite din dezmembrări nu sunt automat piese de calitate mai scăzută. Acestea sunt verificate de mecanici avizați înainte de fi scoase la vânzare. În plus, majoritatea parcurilor de dezmembrări oferă garanție pentru piesele comercializate, iar unele, chiar și posibilitatea de retur. Piesele din dezmembrări pot scuti proprietarii auto de multe bătăi de cap și îi pot ajuta pe aceștia sa economisească sume importante de bani.

Cauți și tu piese de schimb de la dezmembrări? Intră aici și caută piesele de care ai nevoie pentru mașina ta.

Uncategorized