Descoperă o nouă lume cu oferte speciale în Creta

Descoperă o nouă lume cu oferte speciale în Creta

Creta, cea mai mare insulă din Grecia, este locul în care poți admira rămășițele unei civilizații impresionante, poți explora plaje glorioase și peisaje montane impresionante, chei abrupte și poți gustă din bogată cultură gastronomică a insulei.

Cretă este un mic univers plin de frumuseți și comori pentru care probabil că vei avea nevoie de o viață întreagă să le descoperi.

Caută oferte speciale în Creta și descoperă minunatele comori ale insulei

Chania este un loc în care diferite civilizații au înflorit de-a lungul secolelor. Plimbările pe aleile labirintice ale vechiului oraș cu frumoase conace venețiene, fântâni și biserici te vor ghida prin monumente istorice foarte bine conservate.

Familiarizați-vă cu orașul Chania, plimbându-vă pe străzile sale, vizitând muzeele sale și admirând diferitele stiluri arhitecturale care prezintă traseul istoric al orașului.

Descoperă spelndida capitală cu oferte speciale în Creta

Heraklion este cel mai mare oraș din Creta și unul dintre principalele centre urbane ale Greciei. Orașul a înflorit sub o influență multiculturală de-a lungul secolelor, motiv pentru care există o multitudine de structuri bizantine, venețiene și otomane cu adevărat spectaculoase.

Reperul acestui impresionant oraș este cetatea Koules din punctul cel mai vestic al vechiului port care, împreună cu zidurile de fortificație, sunt printer cele mai semnificative și impunătoare obiective turistice.

Cea mai mare insulă a Greciei este un loc cu adevărat fermecător în care te vei bucura de o vacanță exact așa cum ți-ai imaginat.  

Caută oferte speciale în Creta și vei avea parte de o vacanță memorabilă

Verifică lista de oferte speciale în Creta pe care ți le-am pus la dispoziție pentru că, imediat ce vei ajunge la destinație, vei descoperi o nouă cultură și o nouă civilizație, orașe vechi, tradiționale, o gastronomie locală de-a dreptul delicioasă, plaje impecabile și minunate creații ale naturii care îți vor tăia respirația.

Comunicate de presa