De unde poți cumpăra vată minerală de calitate dacă locuiești în Iași

De unde poți cumpăra vată minerală de calitate dacă locuiești în Iași

Vata minerală–bazaltică sau de sticlă–este un produs obținut prin prelucrarea la temperaturi înalte a bazaltului sau a sticlei, care tinde să se transforme în scame care aderă unele de altele și, cu ajutorul adezivilor, se coagulează în pături. Acestea sunt ulterior tratate chimic împotriva efectelor negative ale umidității sau căldurii excesive și se compactează mecanizat, până se ajunge la grosimea dorită.

Rezultatul astfel obținut este un excelent izolator fonic și termic, ignifug și neinteresant pentru forme de viață parazite. Fiind un produs foarte apreciat mai ales în domeniul construcțiilor, poate fi destul de dificil de găsit. Cu toate acestea, există posibilitatea de a cumpăra vată minerală de calitate chiar și în zone urbane precum Iașiul. De unde? Urmărește rândurile de mai jos și vei descoperi detaliile de care ai nevoie.

Galactic Lines

În prezent, este un furnizor de maximă încredere de vată minerală în Iași, fiind printre cei mai experimentați comercianți de materiale de construcții, finisaje, instalații electrice și produse electronice. Galactic Lines s-a remarcat ca o companie de profil cu o reputație solidă în județul Iași, în acest moment având trei magazine deschise – în Iași, Hârlău și Târgu Frumos.

Ce găsești la ei? Cam tot ce ai putea avea nevoie:

  • prețuri competitive;
  • stocuri suficiente;
  • pregătire deosebită a salariaților – prin consiliere profesională;
  • seriozitatea modului în care aleg să facă afaceri.

Compania pune interesele clienților pe primul loc și-i susține prin evaluarea costurilor, prin sugestii legate de modul de proiectare și execuție, dar vine în sprijinul acestor proiecte și cu servicii de transport și manipulare a materialelor de construcții.

Dedeman

Cel mai mare jucător pe piața articolelor de bricolaj și nu numai, Dedeman oferă și în Iași o gamă largă de sortimente de vată minerală de sticlă sau bazaltică la prețuri competitive. Este unul dintre cei mai vechi furnizori de materiale de construcții din România, fiind un jucător activ încă din 1992 și având în prezent magazine deschise în majoritatea orașelor din România. Oferă o gamă largă de produse (peste 50.000 de articole), larga majoritate fiind producție autohtonă (85%), dar și produse din țări ale Uniunii Europene.

Leroy Merlin

Un jucător relativ nou pe piața de bricolaj din România (primul magazin deschis în 2011 în București), dar cu o lungă tradiție în Franța și spațiul european, Leroy Merlin este parte a grupului Adeo, din care mai fac parte lanțul de hipermarketuri Auchan, dar și magazine precum Decathlon, Norauto sau Pimkle.

Compania franceză este orientată către oferirea celui mai bun preț posibil și are o politică de returnare a produselor extrem de flexibilă. Aceste atuuri au făcut din Leroy Merlin opțiunea unor clienți aflați în căutarea celor mai bune oferte de produse destinate construcțiilor.

MatHaus

Este unul dintre cele mai noi lanțuri de magazine de bricolaj apărute pe piața românească; primul magazin a fost deschis la Iași în 2017 de către distribuitorul de materiale de construcții Arabesque.

Avantajele pe care această companie le aduce clienților sunt flota de transport– optimizată pentru livrări de materiale de construcții oriunde în țară, în orice cantitate – și prețurile competitive pentru peste 30.000 de produse, inclusiv vată minerală. Pachetul de avantaje este posibil datorită celor peste 25 de ani de experiență a celor de la Arabesque.

Orașul Iași este o capitală culturală și un centru urban care cunoaște de ani buni o dezvoltare economică vertiginoasă. Fiind o urbe în topul celor mai mari și mai importante din România, atrage în continuare cei mai buni distribuitori de materiale de construcții. Asemenea aspect promovează o concurență acerbă între furnizorii ieșeni, ceea ce nu poate fi decât benefică pentru tine, în calitate de client care își dorește cele mai bune produse și servicii, la cele mai bune prețuri.

Uncategorized