De ce termopanele sunt inca in tipul preferintelor romanilor

De ce termopanele sunt inca in tipul preferintelor romanilor

Locuintele personale, indiferent ca este vorba de apartamente sau case, trebuie sa fie cat mai eficiente din punct de vedere termic. In acest fel proprietarii nu trebuie sa isi faca griji in privinta mentinerii unei temperaturi optime pe tot cuprinsul anului.

Chiar daca va construiti o casa noua sau o renovati, alegerea celor mai performante materiale este intotdeauna o prioritate. De aceea, termopanele sunt unele dintre cele mai bune metode de a izola, fiind inca cea mai populara alegere printre romani. Prin urmare, trebuie sa aveti in vedere argumentele pentru a putea face o alegere informata si sa puteti selecta calitatea oferita de Gealan, cel mai mare producator de tamplarie de termopan din Romania.

1.    Izolare termica performanta

Cel mai mare avantaj pe care tamplaria de termopan o ofera locuintelor este aceea ca izoleaza foarte eficient din punct de vedere termic. Reducerea costurilor legate de incalzirea si racirea locuintei este intotdeauna o prioritate, de aceea romanii prefera sa isi monteze termopane performante de la Gealan, reusind in acest fel sa reduca consumul de energie cu pana la 40%. Pentru mai multe detalii, informatii si sfaturi utile, puteti sa cititi articolele de blog oferite de Gealan.

2.    Izolatie fonica

Zgomotul excesiv provocat de trafic sau animale poate fi foarte suparator si greu de ignorat, indiferent daca locuiti la apartament sau casa. Un termopan de calitate va readuce linistea in viata  dumneavoastra, lucru datorat camerelor de izolatie, a geamurilor performante, dar si a chederelor de cauciuc ce etanseaza perfect fereastra. Cu tamplaria eficienta oferita de Gealan, zgomotul va fi redus cu aproximativ 40 dB, putand in acest fel sa va bucurati din nou de pace si armonie.

3.    Securitate crescuta

Siguranta dumneavoastra si a familiei este printre cele mai mari prioritati, de aceea este esential sa alegeti termopane sigure, echipate cu feronerie ROTO, aceasta fiind standardul de aur. Realizate din materiale durabile, profile ranforsate cu otel si geamuri rezistente la socuri, intrarile neautorizate vor fi acum descurajate si veti putea sta linistit atunci cand sunteti acasa, dar si plecat in vacante sau la job.

4.    Reducerea consumului de energie

In ziua de azi una dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faceti este sa va reduceti consumul de energie. Intr-o locuinta moderna, incalzirea si racirea reprezinta cea mai mare cheltuiala, de aceea multi romani au ales sa isi echipeze locuintele cu termopane pentru a-si eficientiza locuinta si a-si scadea costurile cu factura de energie.

Cea mai mare pierdere de energie se realizeaza prin geamuri. In cazul in care o locuinta este dotata cu tamplarie slab calitativa, aproximativ 20 – 30% din energie este pierduta.  Termopanele de la Gealan va pot ajuta in aceasta privinta, oferind locuintei o ambianta placuta pe tot cuprinsul anului si sa impiedice curentii de aer si temperaturile extreme de afara sa patrunda.

Termopanele au fost si inca sunt prima alegere a romanilor atunci cand doresc sa isi alega  tamplaria pentru locuintele personale. Eficientizarea energetica este foarte importanta in ziua de azi, de aceea cu ajutorul Gealan, va puteti bucura de o temperatura confortabila si facturi scazute tot anul.

Uncategorized