De ce sa nu lipseasca masina de inghetata din dotarea propriei bucatarii?

De ce sa nu lipseasca masina de inghetata din dotarea propriei bucatarii?

Chiar daca suntem in plin sezon rece si  cu siguranta prea putini sunt cei care se aventureaza sa savureze afara, pe strada, o inghetata, asa cum se intampla frecvent in zilele fierbinti de vara, cu siguranta, odata ajunsi acasa, la caldura si in confortul caminului propriu, ne va face placere sa ne infruptam din acest desert preferat in special in sezonul estival.

Asa ca, odata starnita aceasta pofta, fie vom apela la oferta generoasa din magazine, fie vom proceda la prepararea acestui delicios desert acasa, alegand ingredientele si aromele preferate, inarmandu-ne cu rabdare, pentru ca va presupune ceva timp, efort si maestrie.

Dar chiar si alegand aceasta a doua varianta, respectiv prepararea inghetatei in regie proprie, pentru a fi siguri de calitatea fiecarui ingredient pe care il vom utiliza in reteta preferata si de a limita dupa dorinta cantitatea prea mare de zahar sau a altor elemente  artificiale din continutul inghetatelor din comert, avem solutia de a reduce considerabil atat din timpul, cat si din efortul pe care le implica aceasta operatiune, obtinand totodata rezultate chiar  mai bune.

Este vorba despre achizitionarea unei masini de facut inghetata, vezi in acest sens oferta de la Conti Grup, care va avea rolul de a ne scuti de efort, dar si de riscul ca desertul pe care dorim sa il savuram sa nu iasa asa cum ne dorim. Asta, pentru ca prin intermediul unei masini de inghetata nu trebuie decat sa punem in recipientul acestui dispozitiv performant ingredientele stabilite, fara a mai fi necesara amestecarea energica a acestora, in mai multe reprize, asa cum trebuie procedat atunci cand preparam manual acest desert.

Cu ajutorul acestui echipament special, ne vom bucura din plin la final de o inghetata delicioasa, cu o textura cremoasa, fina, fara acele ace de gheata pe care le va avea de fiecare data inghetata realizata manual, oricat de mult ne-am stradui sa mixam inghetata, in mai multe randuri, tot scoatand-o din congelator, pana aceasta va ajunge la temperatura optima.

De asemenea, utilizand masina speciala pentru inghetata, vom reduce substantial timpul necesara prepararii acesteia, fara a mai fi nevoiti sa asteptam ore in sir sau chiar o zi intreaga pana la momentul cand ne vom bucura, fie si in miez de iarna, de savoarea acestui desert special.

Actual