De ce sa inlocuiesti vechile corpuri de iluminat cu niste becuri Led?

De ce sa inlocuiesti vechile corpuri de iluminat cu niste becuri Led?

Daca cunosti ce fel de corpuri de iluminat sunt potrivite pentru locuinta ta, care sunt avantajele si dezavatanjele pe care le ofera si cum le poti utiliza in asa fel incat sa faci economie la energie, poti beneficia cu adevarat de o factura mai mica la energie. O buna modalitate de a face acest lucru o reprezinta inlocuirea vechilor corpuri de iluminat cu niste becuri Led! Ramai alaturi de noi pentru a afla cele mai de pret informatii cu privire la acest domeniu.

Cum stii ca ai ales modelul potrivit din gama de becuri Led?

becuri led

S-a ars becul din dormitorul sau sufrageria ta si trebuie sa il inlocuiesti cu unul noul dar nu stii ce ai putea achizitiona pentru a te bucura de o atmosfera placuta in locuinta? Noi venim in ajutorul tau cu cele mai bune idei de becuri LED pe care le poti cumpara, dar si cu o serie de avantajele si dezavantaje pe care acestea le au.

Trebuie sa cunosti faptul ca aceste becuri Led produc lumina prin intermeidul trecerii curentului electric pritnr-un filament. Acesta este compus dintr-un soclu, mai exact un balon de stricla vidat sau umplut cu un gaz inert, in interior aflandu-se filamentul.

Care sunt principalele avantaje oferite?

  • Durata de viata mare – Acesta gama poate sa fie folosita cu pana la dou ori mai mult (pana la 40.000 de ore) fata de cele fluorescente;
  • Rezistenta crescută – sunt rezistente la socuri si vibratii pentru ca nu au filament in compozitia lor;
  • Eficienta superioara – produc o lumina mult mai puternica si eco;
  • Consum redus de energie – au un consum mai redus, de 10-15 ori mai mic decat cel al unu bec incandescent;
  • Tipul de lumina – produc lumina rece, spre deosebire de becurile incandescente care se incalzesc foarte tare, acestea avand o eficienta foarte scazuta.

Alege Electric-Concept pentru cele mai avantajoase preturi oferite

Electric-Concept este un magazin online care iti pune la dispoztie cele mai bune oferte existente pe piata pentru aceste sisteme de iluminat. Vei gasi disponibila gama diversa de becuri led, aplice led, spoturi led, proiectoare led sau si tuburi led.

De asemenea, pe stoc sunt disponibile si o gama diversa lustre Led, perfecte pentru orice incapere si mai ales adaptabile oricarei atmosfere sau nevoi pe care le ai. Alege acum acest magazin online! Specialistii te vor sfatui pentru cele mai comune nelamuriri pe care le ai!

Comunicate de presa