De ce sa cumperi un apartament nou dintr-un cartier recent construit?

De ce sa cumperi un apartament nou dintr-un cartier recent construit?

Pentru fiecare dintre noi, faptul ca ne achizitionam o locuinta si dorim sa ne bucuram, alaturi de familia noastra, in aceasta, numind-o “acasa”, cu siguranta este un motiv suficient de solid pentru ca atunci cand cautam una sa ne dam tot interesul si sa alegem exact ceea ce ne dorim. Fie ca dorim sa fie o locuinta de tipul unei case, fie ca dorim sa traim intr-un apartament, indiferent de tipul acesteia, cel mai important este sa ne asiguram ca se potriveste cu stilul nostru de viata si ca nu vom regreta ulterior. 

Avand in vedere ca atunci cand vine vorba despre locul pe care il numim “acasa” discutam despre o investitie destul de mare, mai ales pentru cei ce nu detin deja suma respectiva si planuiesc sa aplice pentru un credit, trebuie sa investim in ceva ce ne dorim cu adevarat, in locuinta care ne va satisface atat nevoile, cat si visul de a avea propria noastra casa. Bineinteles, cautarile unei locuinte sunt destul de solicitante, obositoare si uneori ne fac sa ajungem in punctul in care simtim ca parca am dori sa renuntam, dar cu putina incredere si rabdare, fiecare poate sa isi gaseasca locul potrivit

Locuintele din cartierele noi iti pot oferi mai multe facilitati!

In ceea ce tine de dilema alegerii unui cartier recent construit sau optiunea de a achizitiona un apartament intr-un cartier mai vechi, aici argumentele pro si contra sunt destul de multe, dar este important sa le si intelegem. Bineinteles, cei ce deja detin apartamente in cartierele mai vechi ne vor face sa credem ca acelea sunt cele mai potrivite, dar totusi, nu trebuie sa uitam de multe dezavantaje, dar si de riscurile pe care ni le asumam. Spre exemplu, cum in zilele noastre descoperim destul de multe blocuri ce sunt clasate ca fiind cu risc sesismic, cu siguranta, in viitorii ani, din ce in ce mai multe blocuri vechi vor face parte din aceasta categorie, fapt ce nu ne va mai oferi nici siguranta, iar valoarea apartamentelor din astfel de blocuri cu siguranta vor scadea. 

Avand in vedere ca discutam despre un stil de viata, practic, cu totii dorim ca acesta sa fie in pas cu lumea moderna, sa ne putem bucura de tot ceea ce este nou. In ceea ce tine de apartamentele noi din cartiere recent construite, unul dintre marele avantaje ale acestora este reprezentat de faptul ca blocurile sunt inconjurate de parcuri moderne, de spatii verzi cu un design deosebit, dar si de tot felul de facilitati, precum parcari, bariere de acces si multe altele. Pe de alta parte, trebuie sa recunoastem ca noile cartiere rezidentiale se bucura de sisteme de securitate de un nivel inalt, camere de supraveghere si acces restrictionat, ceea ce cu siguranta poate fi un plus de incredere pe care il avem.

Mai ales atunci cand vine vorba despre familii cu copii, cu siguranta parintii doresc ca cei mici sa fie feriti de pericole, sa nu fie expusi riscurilor, iar atunci cand acestia se afla fara, in parc sau intr-unul din spatiile verzi, sa fie in siguranta. Tot ceea ce tine de noile sisteme de securitate intalnite in aceste cartiere reprezinta pentru cei ce doresc un apartament in incinta acestora un motiv in plus de a investi bani. Totodata, nu trebuie sa uitam nici de faptul ca designul nou al acestor cartiere ne ofera un sentiment placut. Fiecare dintre noi, atunci cand merge acasa, doreste sa fie intampinat de un peisaj placut, de locuri care sugereaza confort si bunadispozitie. 

Comunitatea, un accent pe care Maurer Residence Targu Mures pune accent!

Un element destul de cautat in ultimii ani de catre familiile tinere ce doresc sa se mute in propria locuinta este reprezentat de comunitatea in care isi vor stabili domiciliul. Bineinteles, orice familie tanara ar fi incantata sa locuiasca intr-un cartier cu o comunitate tanara, iar pentru cei ce au copii, evident, si-ar dori ca acestia sa aiba noi parteneri de joaca zi de zi. 

Locurile de joaca pentru copii, spatiile verzi, investitiile care sunt derulate continuu pentru a oferi un trai decent celor care aleg sa-si achizitioneze un apartament intr-un cartier rezidential, toate aceste aspecte fac parte dintr-o strategie prin care dezvoltatorul isi propune sa le ofere localnicilor cele mai bune conditii de trai.

Actual