De ce nu trebuie sa-ti lipseasca din colectia de accesorii perechea de ochelari de soare Ray Ban?

De ce nu trebuie sa-ti lipseasca din colectia de accesorii perechea de ochelari de soare Ray Ban?

Pentru o tinuta corecta si stilizata, accesoriile nu trebuie sa lipseasca niciodata. Cerceii, colierele, bratarile , esarfele si ochelarii de soare sunt elemente pe care va trebui sa le ai intotdeauna in casa. Bineinteles ca nu trebuie sa faci abuz – nu va trebui nicidecum sa porti toata colectia ta de accesorii o data pentru a incarca tinuta. Inainte de a alege accesoriile pe care le porti la evenimentul pentru care te pregatesti, va trebuie sa alegi piesele pe care le vei imbraca. Tine minte: accesoriile se aleg in functie de vestimentatie si nu invers! Vei scuti foarte mult timp si vei sari peste cateva batai de cap inutile daca iei lucrurile in ordinea loc firesca.

In sezonul estival, cel mai purtat accesoriu sunt, fara indoiala, ochelarii de soare. Fie ca vorbim despre o plimbare in oras, fie ca te indrepti spre cumparaturi, esti la plaja sau poate la job-ul tau care prin natura sa solicita expunerea prelungita la soare, ochelarii de soare sunt nelipsiti.

3 motive pentru care din colecta ta nu trebuie sa lipseasca perechea de ochelari de soare Ray Ban:

  • Calitate. Pe langa aspect, design, acesta este un element primordial pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand faceti alegerea perechii de ochelari de soare. Accesoriile ieftine se vad de la distanta prin prisma materialelor slab calitative din care sunt facuti, iar pe o tinuta in care ati investit, nu se va potrivi niciodata o pereche de ochelari de soare de calitate indoielnica.
  • Aspectul. Ochelarii de soare sunt lucrati cu atentie, liniile sunt fine si clare pentru a crea un aspect placut. Aspectul de bun gust este si cel care va ajuta extrem de mult la incadrarea mai rapida in tinute a ochelarilor.
  • Diversitate. Daca va cunoasteti ca fiind o persoana pretentioasa, cu siguranta aveti nevoie de un producator care sa va ofere diversitate. Zeci de modele, diferite dimeniuni si nuante le puteti identifica foarte rapid la o simpla cautare pe google. Luati-va cateva ore libere pentru a putea studia cu atentie ceea ce piata va ofera si pentru a putea face alegerea corecta.

Cum alegi corect rama pentru ochelari de soare Ray Ban?

In primul rand, esential in alegerea formei ramei si a dimensiunii acesteia este forma fetei dumneavoastra. O pereche de ochelari de soare poate sa lase impresia ca accentueaza forma fetei, facand-o mai mare, mai lata sau mai rotunda, in functie de dimensiunea si modelul ramei. Este indicat sa probati modelele de ochelari de soare inainte de a le achizitiona pana aflati exact ce va avantajeaza si de care modele sa fugiti.

Spre exemplu, ca sa va faceti o idee, pentru o persoana cu fata rotunda, nu sunt indicati ochelarii de soare supradimensionati cu rame rotunde si eventual cu lentile negre. Pentru persoanele care au aceasta forma a fetei se recomanda o pereche de ochelari de soare Ray Ban cu rame dreptunghiulare, in ideea in care vor crea efectul de alungire in zona pometilor.

Actual