Cursurile de engleza pentru Cambridge, o etapa esentiala in succesul tau personal si profesional!

Cursurile de engleza pentru Cambridge, o etapa esentiala in succesul tau personal si profesional!

Posibilitatea de a studia in strainatate sau de a urma in tara cursuri universitare predate in limba engleza este foarte des intalnita in prezent. La fel de frecventa este si sansa de a lucra in companii renumite ce ofera pachete salariale extrem de motivante. Pentru a fi accesate, insa, aceste oportunitati este nevoie, de cele mai multe ori, sa cunosti la un nivel performant limba engleza.

Interviurile se incheie brusc atunci cand exprimarea este deficitara in aceasta limba si orice ocazie de a te alatura unei echipe de elita este spulberata de lipsa cunostintelor lingvistice solide. Modulele de cursuri engleza Cambridge de la Flyingcolours.ro pot rezolva aceste carente si, in momentul de fata, sunt cele mai eficiente instrumente la care poti apela pentru a ajunge la un nivel competitiv, garantat.

cursuri engleza cambridge
cursuri engleza cambridge

Pe plan personal sau profesional, vei cunoaste rapid succesul, odata ce ai devenit stapan pe acest mod atat de utilizat de comunicare la nivel mondial.

Mai mult decat atat, aceste programe ofera si posibilitatea de a echivala proba de limba engleza de la Bacalaureat si examenele stabilite in programa scolara de la stat pentru clasa a V-a Intensiv Engleza (YLE Movers si Flyers) si pentru clasa a IX-a Bilingv Engleza (KET, PET). Obtinerea certificarii Cambridge iti va permite, asadar, un salt remarcabil in evolutia ta, bucurandu-te de rezultate impresionante care te vor sustine si pe viitor.

Ce vei invata in cadrul acestor module?

Structura unor cursuri de pregatire pentru examene Cambridge urmeaza 4 pasi esentiali:

  • Imbogatirea vocabularului, a structurilor de gramatica si a celor 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze, respectiv: vorbit, scris, citit si ascultat;
  • Familiarizarea cu structura examenului de engleza potrivit tie, folosind manuale si materiale ce respecta formatul examenelor Cambridge;
  • Sustinerea unor pretestari de examen, cu materiale oficiale Cambridge;
  • Parcurgerea a cel putin 6 teste specifice examenului pentru care te pregatesti.

Abordarea complexa a modulelor de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge s-a dovedit a fi cea mai eficienta pentru promovarea cu brio a acestor examene prestigioase, fara a fi luat prin surprindere de nicio proba.

Bazandu-se in proportie de 80% pe exercitiul practic, metoda de pregatire este excelenta pentru a evita momentele de panica si blocajele din timpul examinarii, avand mai multa siguranta si incredere in fortele proprii. Asadar, fiecare ora de curs te va pregati pentru a rezolva fara dificultati exercitiile regasite in foile de examen si pentru a obtine un punctaj cu care sa te mandresti.

Un atu al modulelor de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge este acela ca se axeaza foarte puternic pe invatarea strategiilor de abordare a probelor de examen. Exersarea intensiva a tehnicilor de citire si ascultare contribuie decisiv la maximizarea scorului obtinut la probele de reading si listening, iar dezvoltarea abilitatilor de scriere conform cerintelor de examinare Cambridge completeaza perfect succesul final.

Programele de cursuri de pregatire pentru examene Cambridge nu pregatesc participantii doar pentru promovarea probelor cu cele mai bune rezultate, ci si pentru a stapani acest instrument de comunicare la un nivel exceptional.

Daca vrei sa te faci remarcat rapid la un interviu sau intr-o discutie cu profesorii sau cu partenerii de business, prin fluenta in exprimare si vocabularul diversificat, inscrie-te la aceste cursuri si da startul pregatirii tale! Recunoscute de peste 15.000 de institutii si universitati din toata lumea, acestea iti vor asigura un salt senzational in cariera ta!

Uncategorized