Cumpara motostivuitoare de la Vectra

Domeniile industriale, de constructii, fabricile si alte zone de activitate la scara larga, necesita implementarea unor masinarii care sa faciliteze munca lucratorilor. Printre acestea se numara si motostivuitoarele care au ca principal scop manipularea marfurilor de tonaj mare si mediu pe distante relativ scurte. Astfel, eficientizeaza activitatea, marind ritmul si scazand durata. Intra pe site-ul Vectra si descopera o gama vasta de motostivuitoare pe care le poti folosi oricand ai nevoie: https://www.vectra.ro/motostivuitoare-diesel-gpl/. Fie ca preferi variantele Diesel sau GPL, aici vei gasi exact modelul care sa te ajute sa eficientizezi fiecare lucrare, indiferent de domeniul de activitate vizat.

La Vectra gasesti doar utilaje produse de companii acreditate

In configurarea gamei de motostivuitoare, Vectra a ales sa colaboreze cu un singur producator, certificat si acreditat in ceea ce priveste furnizarea de astfel de utilaje. Calitatea este principalul element care defineste fiecare produs in parte. Sunt dotate cu functii speciale, in functie de aplicatiile in care urmeaza sa fie utilizate. Astfel, fiecare motostivuitor este conceput spre a servi unui scop specific, iar clientii pot alege determinati de acest aspect.  

Modele adaptate in functie de scopul utilizarii

Diferentele intre variantele disponibile pot fi observate atat la modul de functionare, cat si la dotarile de care dispun. Oferta se concentreaza in principal pe doua mari categorii: seria Veracitor VX si seria MX. Asadar, achizitia se face in functie de domeniul de activitate, de volumul de munca la care poate fi expus, dar si de viteza de operare sau chiar consumul vizat.

Mai mult decat atat, sunt dotate cu functii Premium precum: monitorizarea electronica, senzori de detectare a pericolelor, limitatoare de viteza, display LCD cu afisaj electronic; sisteme de imbunatatire a stabilitatii, etc. Poti solicita consultanta de specialitate daca inca nu esti sigur cu privire la care dintre cele expuse te-ar putea ajuta pe deplin si fara probleme in atingerea obiectivelor de lucru.

Cumpara sau inchiriaza de la Vectra

Fiecare comanda se plaseaza dupa ce ai transmis o cerere de oferta personalizata. In acest punct nu doar ca stabilesti detaliile tehnice pe care ai vrea sa le indeplineasca motostivuitorul, ci poti alege si daca vrei sa il cumperi definitiv sau ai nevoie de el doar pentru o perioada determinata, ideala fiind inchirierea in acest caz. Costurile se stabilesc in functie de aceste criterii si vor fi foarte avantajoase in raport cu calitatea oferita.

In plus, daca nu iti doresti sau nu ai posibilitatea sa te deplasezi la sediul nostru pentru a ridica utilajul, poti plasa o comanda. In acest mod beneficiezi de transport inclus cu o platforma specializata, direct la adresa unde ai nevoie de noua masina, fara ca acest aspect sa implice costuri prea mari.

Uncategorized