Cum schimbati atmosfera dezolanta dintr-un local fara masini de gheata?

Incepem acest articol cu un exercitiu de imaginatie: inchipuiti-va un local, fie ca vorbim despre un restaurant, un bar sau orice alta unitate de alimentatie publica, fara masini de gheata, pe perioada sezonului estival, cand temperaturile pot atinge sau chiar depasi valori de +40 de grade Celsius. Ce ar insemna lipsa acestor echipamente deosebit de utile? In primul rand, bauturi mult mai calde si mai putin aspectuoase, care ar produce mult mai putina satisfactie clientilor, in momentul in care ar fi servite. In al doilea rand, absenta totala din meniu a unor cocktail-uri, alte bauturi sau chiar deserturi care sunt imposibil de preparat fara cuburi, fulgi sau gheata granulata.

Nu in ultimul rand, in lipsa unor masini de gheata, ar fi scurtat inclusiv termenul de valabilitate pentru anumite materii prime, care au nevoie de astfel de conditii, iar risipa alimentara ar creste. Suficient, insa, cu scenariile pesimiste si care nu isi gasesc locul intr-o unitate condusa intr-un mod cu adevarat profesionist: daca detineti sau administrati un local, indiferent de marimea si specificul sau, aveti nevoie de asemenea echipamente, atat din punctul de vedere al sigurantei alimentare, cat mai ales din ratiuni de marketing, intrucat cuburile, fulgii si gheata granulata contribuie din plin la succesul si popularitatea diverselor produse din meniu.

In ceea ce priveste locul de unde sa achizitionati aceste masini de gheata, recomandarea noastra este Fresco Expert, furnizor care sprijina inca din anul 1992 inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra. Iata, in continuare, doar cateva exemple de astfel de utilaje, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, ceea ce le garanteaza calitatea, fiabilitatea, productivitatea si, nu in ultimul rand, durata indelungata de viata, fara necesitatea opririi repetate a activitatii, pentru actiuni de mentenanta si reparatii:

Masina de facut fulgi de gheata BAB0002/W

Tip: frozen snow / Sistem de racire cu apa / Productivitate: 155 kg in 24 h / Capacitate de stocare: 55 kg / Agent refrigerant: R290 / Consum de apa: 6,4 litri per kg / Dimensiuni 74,1×67,8×112,5 cm / Greutate 98 kg / kW electric 0.7 / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius;

Masina de gheata granulata H09FNE052

Tip: frozen stone / Sistem de racire cu aer / Productivitate: 140 kg in 24 h / Capacitate de stocare: 50 kg / Agent refrigerant: R290 (130 de grame) / Consum de apa: 1 litru per kg / Dimensiuni 73,8x69x113 cm / Greutate 105 kg / kW electric 0.72 / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius;

Masina de gheata (cuburi) BAA0034

Sistem de racire cu aer / Productivitate: 300 kg in 24 h / Agent refrigerant: R290 / Consum de apa: 2,6 litri per kg / Dimensiuni 125x58x84,8 cm / Greutate 178 kg / kW electric: 2.6 / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius.

Echipamentele descrise mai sus vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care – 390 de lei (Base + revizie anuala, training de utilizare, interventie in 72 de ore) sau Premium Care – 700 de lei (Performance + 24 de luni piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).

Lasă un comentariu