Cum sa securizezi in mod eficient casa pentru a-ti proteja copilul?

Cum sa securizezi in mod eficient casa pentru a-ti proteja copilul?

Securizarea casei astfel incat sa eviti anumite riscuri la care poate fi supus copilul, poate parea un proces coplesitor, dar cateva articole simple te pot ajuta sa faci casa un mediu mai sigur pentru cel mic. In plus, folosind in mod eficient articolele de protectie, inseamna ca nu mai esti nevoit sa spui de fiecare data „NU”. Chiar si cu supraveghere permanenta, copilul poate fi atat de rapid incat este suficienta o secunda ca el sa faca o nazbatie, sa se accidenteze sau sa se afle pur si simplu intr-o situatie destul de neplacuta. Acest ghid iti prezinta cele mai comune si accesibile articole de protectie pentru siguranta copilului in casa.

Benzi de protectie pentru mobilier

Benzile de protectie din cauciuc reprezinta unele dintre cele mai populare articole folosite in procesul de securizare al casei. Acestea se aplica cu usurinta pe muchiile mobilierului, fiind extrem de flexibile si moi. Benzile de protectie ofera un nivel ridicat de amortizare a socului, astfel incat copilul nu va simti aproape deloc impactul cu suprafata de care se loveste. Cu benzile de protectie din cauciuc, numarul accidentelor cauzate de colturile si muchiile ascutite ale meselor si dulapurilor este redus semnificativ.

Coltare de protectie pentru mobilier

Protectiile pentru colturile mobilierului sunt alte articole pe care trebuie sa le instalezi inca din momentul in care copilul tau devine mobil. Coltarele moi, realizate din cauciuc sau silicon, asigura o absorbtie eficienta a socului in caz de impact, sunt rezistente si usor de instalat. Folosind aceste articole de protectie pentru mobilier, poti face orice locuinta mult mai sigura pentru un copil plin de energie care isi doreste sa exploreze.

Sigurante pentru usi si sertare

Sigurantele pentru usi si sertare impiedica un copil curios sa aiba acces la obiecte periculoase, de valoare, fragile sau pur si simplu interzise. In plus, evita prinderea mainilor si degetelor micutului explorator in sertare si usi. Aceste sigurante pot fi folosite pe dulapuri, sertare, cuptor, usi, frigider, cos de gunoi, vas de toaleta, ferestre, trusa de scule si multe altele, blocand in mod eficient accesul celui mic la ceea ce nu este potrivit pentru el.

Aparatoare laterala pentru pat

Chiar si atunci cand doarme, copilul nu este in deplina siguranta daca nu exista o bariera de protectie sau o aparatoare laterala pentru pat cum este cea prezentata pe buy4baby.ro/aparatoare-laterala-pat. Aceste aparatori laterale pentru pat il impiedica pe cel mic sa cada din pat in timpul noptii. Aceste articole de protectie sunt extrem de eficiente, in special in cazul in care copilul tau are un somn agitat. Bumperele laterale sunt realizate din spuma cu memorie, fiind extrem de flexibile si moi. Aceste aparatori laterale pentru pat pot fi indoite dupa necesitati, astfel incat sa acopere in intregime toate laturile patului. Datorita materialelor de calitate din care sunt realizate, bumperele flexibile reprezinta cea mai buna solutie pentru siguranta copilului in timpul somnului, eliminand astfel nevoia de improvizatie cu perne sau alte articole care nu sunt indicate. 

Comunicate de presa