Cum sa alegi cea mai avantajoasa oferta de bilete de avion in Zakynthos?

Cum sa alegi cea mai avantajoasa oferta de bilete de avion in Zakynthos?

Insulele grecesti din Marea Ionica si Marea Egee exercita o puternica atractie asupra turistilor din intreaga lume. Un loc important printre acestia ii ocupa romanii, dovada fiind faptul ca in tot mai multe restaurante din Grecia se gasesc meniuri scrise in limba romana, iar chelnerii iti spun, politicos, „Multumesc!“, mai degraba decat „Efcharisto“.

Cumpararea de pe animawings.com a unor bilete avion Zakynthos, una dintre cele mai fermecatoare insule grecesti din Marea Ionica, reprezinta o idee minunata, pentru vacanta 2021. Aici se afla unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, pe care le poti admira pe pliantele si site-urile diferitelor agentii de turism.

Distractia si relaxarea sunt posibile in egala masura, pe o insula ideala atat pentru familisti, cat si pentru tinerii dornici de aventura. Cum alegi insa cea mai avantajoasa oferta?

Zboruri din Bucuresti si Cluj

Compania aeriana Animawings pune la dispozitia tuturor celor interesati bilete de avion spre Zakynthos cu plecare din doua aeroporturi romanesti, astfel ca ai sanse mari sa gasesti o varianta apropiata de orasul tau, indiferent in ce parte a tarii locuiesti.

Poti cumpara bilete de avion spre Zakynthos fie cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti, fie din Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. In ambele variante, vei ajunge in Aeroportul International Zakynthos, situat in cel mai important oras de pe insula.

De aici, vei putea ajunge rapid in orice zona ai ales sa te cazezi. Partea de est a insulei este recomandata pentru distractie in toata regula, in timp ce sudul este ideal pentru cei care isi doresc odihna, calm si relaxare. Vestul si nord-vestul iti ofera, la randul lor, peisaje impresionante si numeroase oportunitati de aventura.

Fii atent la politica de bagaje!

Atunci cand iti cumperi bilete de avion spre Zakynthos, e necesar sa te informezi – pentru a fi scutit de orice surprize neplacute, precum taxele suplimentare – si despre politica de bagaje a companiei cu care urmeaza sa calatoresti.

Daca alegi sa calatoresti cu Animawings, vei putea sa aduci la bord, in functie de conditiile tarifare pentru care optezi la cumpararea biletelor, pana la doua bagaje de mana si patru bagaje de cala. De asemenea, ai posibilitatea de a aduce la bord orice produse cumparate in magazinele duty-free din aeroport.

Dimensiunile acceptate pentru bagajul de mana difera in functie de alegerea pe care o faci in momentul rezervarii. Exista varianta bagajului mic de mana, de cel mult 6 kilograme si cu dimensiuni maxime de 40 x 20 x 28 de centimetri. O alta varianta este reprezentata de un bagaj mai mare de mana, cu greutatea de maximum 10 kilograme si dimensiuni de cel mult 55 x 40 x 20 de centimetri.

Bagajele de cala nu trebuie sa depaseasca 23 de kilograme si e nevoie sa aiba dimensiunile maxime de 100 x 80 x 30 de centimetri. In plus, pasagerii sunt sfatuiti sa nu transporte bunuri de valoare sau fragile in bagajul de cala. Contra cost, este permis si transportul animalelor mici in cabina. Este vorba de caini si pisici care cantaresc cel mult 8 kilograme, inclusiv cusca.

Cunoscand toate aceste informatii, poti cumpara, in deplina cunostinta de cauza, bilete avion Zakynthos! Tot ce iti ramane de facut este sa te imbarci pentru o vacanta de vis!

Comunicate de presa